Η Λίλι Ρόουζ - Ντεπ ποζάρει τόπλες στο Instagram
© EPA/VICKIE FLORES
Celebrities

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ ποζάρει τόπλες στο Instagram

H κόρη του σταρ και της Βανέσα Παραντί πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Idol»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίλι Ρόουζ: Η 23χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ ποζάρει τόπλες στο Instagram

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ πρωταγωνιστεί στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του HBO «The Idol» στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd αναλαμβάνοντας και την παραγωγή.

Πρόσφατα, η 23χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ δημοσίευσε στα Instagran Stories μια τόπλες φωτογραφία της, από τα παρασκήνια της δραματικής σειράς «The idol». Αυτήν τη φορά η Ρόουζ Ντεπ ανέβασε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της για τα γυρίσματα της σειράς. Η νεαρή ηθοποιός ποζάρει ολόγυμνη ενώ ο κομμωτής της χτενίζει τα μαλλιά.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ ποζάρει τόπλες στο Instagram

Η Γαλλοαμερικανίδα ηθοποιός στη σειρά υποδύεται την ανερχόμενη popstar Jocelyn, ενώ πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Τhe Weeknd, ο οποίος υποδύεται τον μέντορά της. Με φόντο τη μουσική βιομηχανία, το «The Idol» επικεντρώνεται σε έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης λατρείας, ο οποίος αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

Στη σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από κοινού από τους Sam Levinson –δημιουργό της επιτυχημένης σειράς «Euphoria»–, τον The Weeknd και τον Reza Fahim, πρωταγωνιστούν οι Suzanna Son, Troye Sivan, Dan Levy, Moses Sumney, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Ramsay, Da ‘Vine Joy Randolph, Hari Nef, Mike Dean και Hank Azaria.

<

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice