Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον απευθύνεται στους θαυμαστές της, καθώς επιθυμεί να συλλέξει τις πιο προσωπικές ερωτικές σκέψεις των γυναικών σε ένα βιβλίο.
Συλλογή επιστολών για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών ετοιμάζεται να εκδώσει η Τζίλιαν Άντερσον © Netflix
Celebrities

Η Τζίλιαν Άντερσον συλλέγει σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών

To νέο πρότζεκτ για τη γυναικεία ερωτική ζωή από την ηθοποιό του «Sex Education»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον απευθύνεται στους θαυμαστές της, καθώς επιθυμεί να συγκεντρώσει τις πιο προσωπικές ερωτικές σκέψεις των γυναικών σε ένα βιβλίο

Η Τζίλιαν Άντερσον προσκαλεί γυναίκες από όλο τον κόσμο να της γράψουν, προκειμένου να αφηγηθούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Η 54χρονη Βρετανο-αμερικανίδα σταρ της σειράς «Sex Education», που προβάλλεται στο Netflix, δεν επιθυμεί απλά να ικανοποιήσει την περιέργειά της: Υπάρχει απώτερος στόχος, ο οποίος είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ καταγραφής της σεξουαλικής ζωή των γυναικών από όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένο από το επαναστατικό μπεστ σέλερ της Νάνσι Φράιντεϊ «Ο μυστικός μου κήπος», του 1973, μια συλλογή από γυναικείες φαντασιώσεις μέσα από επιστολές, κασέτες και προσωπικές συνεντεύξεις, η Άντερσον συγκεντρώνει επιστολές που θα δημοσιευτούν ανώνυμα σε ένα βιβλίο που στοχεύει να είναι ένα «εκτεταμένο και αποκαλυπτικό πορτρέτο της γυναικείας σεξουαλικότητας και του τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα».

Η Άντερσον είπε ότι για πολλές γυναίκες, «οι βαθύτεροι, πιο οικείοι φόβοι και φαντασιώσεις παραμένουν κλειδωμένα μέσα μας, μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί».

«Αγαπητή Τζίλιαν»: Το νέο πρότζεκτ της Τζίλιαν Άντερσον για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

«Εδώ είναι το κλειδί», εξηγεί η διάσημη ηθοποιός. «Θέλω να σας ακούσω... γιατί όταν μιλάμε για σεξ, μιλάμε για γυναίκα και μητρότητα, απιστία και εκμετάλλευση, συναίνεση και σεβασμό, δικαιοσύνη και ισότητα, αγάπη και μίσος, ευχαρίστηση και πόνο.

»Υπάρχει μια φαντασίωση για την οποία δεν έχετε πει ποτέ σε κανέναν; Κάτι που θα μοιραζόσασταν μόνο με τους πιο έμπιστους, εάν όχι κανέναν; Από όπου και αν προέρχεστε, με όποιον και αν κοιμάστε ή δεν κοιμάστε, είτε είστε 18 είτε 80: Θέλω να σας ακούσω. Γράψε μου, ξεκινώντας το γράμμα σου, “Αγαπητή Τζίλιαν”».

Σε ένα άρθρο της για τον The Guardian, η Άντερσον εξήγησε: «Από τότε που προβλήθηκε το “Sex Education”, φίλοι και δημοσιογράφοι άρχισαν να με ρωτούν αν μερικές φορές οι γυναίκες ένιωθαν υποχρεωμένες να μοιραστούν μαζί μου τα σεξουαλικά προβλήματα ή τις φαντασιώσεις τους. Λοιπόν, δεν το κάνουν. Αυτό ήταν που τελικά μου έδωσε την ιδέα για ένα βιβλίο».

Jean Milburn Moments - Sex Education 1x03

Στη σειρά του Netflix, ο Άντερσον υποδύεται μια σεξοθεραπεύτρια που ονομάζεται Δρ. Τζιν Μίλμπερν.

Είπε ότι η συλλογή επιστολών, η οποία πρόκειται να εκδοθεί από τον οίκο Bloomsbury, πιθανότατα θα ονομάζεται «Dear Gillian».

Λεπτομέρειες για τον τρόπο εισαγωγής μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι υποβολές είναι ανοιχτές από 1 έως 28 Φεβρουαρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice