Ντρου Μπάριμορ
© EPA / JEREMY PIPER
Celebrities

Ντρου Μπάριμορ: «Αυτός ο ρόλος σε ταινία μού άλλαξε τη ζωή»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το σενάριο που την επηρέασε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντρου Μπάριμορ: Ο ρόλος σε ταινία και η αλλαγή στη ζωή της - Το μήνυμα της ηθοποιού για την ενδυνάμωση

Η Ντρου Μπάριμορ σε νέα της συνέντευξη δήλωσε πως υπάρχουν ρόλοι που έπαιξε στο παρελθόν και της άλλαξαν τη ζωή.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight για τη νέα της παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Princess Power», η Ντρου Μπάριμορ αναφέρθηκε στην ταινία της, του 1998, «Ever After: A Cinderella Story» ως παράδειγμα ενδυνάμωσης που την επηρέασε προσωπικά.

Ever After: A Cinderella Story 1998 Trailer | Drew Barrymore

«Ξέρω ότι δημιουργικά πράγματα μού έχουν αλλάξει τη ζωή, όχι μόνον όταν ήμουν παιδί, αλλά και όταν ήμουν στις αρχές της δεκαετίας των 20» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν το ίδιο άτομο χωρίς να δώσω τη δική μου οπτική σε αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι μια πριγκίπισσα». Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι η ταινία αυτή της άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε τον κόσμο.

«Ήμουν στις αρχές της δεκαετίας των 20 μου και προσπαθούσα να δημιουργήσω μία εταιρεία και ήθελα να πω τις δικές μου ιστορίες και πήρα το μήνυμα ότι μπορείς να σώσεις μόνος σου τον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις να σωθείς και αυτό με έκανε να είμαι καλύτερα στη ζωή μου. Δεν ξέρω ποια θα ήμουν, ειλικρινά, χωρίς αυτό. Άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τον κόσμο» είπε η Ντρου Μπάριμορ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice