Η ηθοποιός Έλεν Μίρεν στα SAG Awards
© EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Ο Χάρισον Φόρντ βρίσκει «ακόμα σέξι» την Έλεν Μίρεν - Παίζουν μαζί μετά από 37 χρόνια

Σε ποια σειρά συμπρωταγωνιστούν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χάρισον Φόρντ: Το κομπλιμέντο του για την Έλεν Μίρεν 

Ο Χάρισον Φορντ και η Έλεν Μίρεν υποδύονται το ζευγάρι Τζέικομπ και Κάρα Ντάτον στη σειρά «1923». Η συγκεκριένη παραγωγή δεν είναι η πρώτη τους συνεργασία καθώς στο παρελθόν πρωταγωνίστησαν στην ταινία «The Mosquito Coast» του 1986.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «The Late Show With Stephen Colbert» την Τετάρτη, ο Ford μίλησε για την επανένωση με τη Μίρεν, σχεδόν 40 χρόνια μετά από τότε που μοιράστηκαν για πρώτη φορά την οθόνη στο θρίλερ που διαδραματίζεται στη ζούγκλα.

Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τη Μίρεν ήταν «σημαντική». Κάποια στιγμή ο Στίβεν Κόλμπερτ έδειξε μια φωτογραφία των δύο ηθοποιών στην ταινία της δεκαετίας του '80 και σχολίασε ότι το ζευγάρι ήταν: «Σέξι και εξακολουθούν να είναι σέξι, είναι καταπληκτικό». Τότε ο Χάρισον Φόρντ είπε «Ναι είναι ακόμα σέξι».

Harrison Ford: “1923” is the Sequel to the Prequel to “Yellowstone”

Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν στο «1923»

Ο Φορντ, στον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο για τη μικρή οθόνη, υποδύεται τον Τζέικομπ Ντάτον στη Δύση των αρχών του 20ού αιώνα, όταν πανδημία, ξηρασία, ποτοαπαγόρευση και Μεγάλη Ύφεση μαστίζουν τις ΗΠΑ και η Μίρεν –γνώριμη στην τηλεόραση και βραβευμένη με 4 Emmy– υποδύεται τη σύζυγο του, Κάρα Ντάτον.

Όπως και το επιτυχημένο «1883», πρώτο πρίκουελ της σειράς του Τέιλορ Σέρινταν «Yellowstone», το «1923» συστήνει μια προγενέστερη γενιά της οικογένειας Ντάτον και αφηγείται όσα οδήγησαν στη δημιουργία του περίφημου Yellowstone Ranch.
 
Η νέα σειρά θα διαδραματιστεί σε δύο σεζόν και κάθε κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Μισέλ Ράντολφ, Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Μπράιαν Γκέρατι, Τζερόμ Φλιν, Ντάρεν Μαν, αλλά και ο Τζέιμς Μποντ, Τίμοθι Ντάλτον.

Δεδομένων των μεγάλων ονομάτων του καστ και της δημοφιλίας του franchise «Yellowstone», το «1923» διαθέτει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να φέρουν μια μεγάλη επιτυχία στο Paramount+. Το «Yellowstone» είναι σταθερά μία από τις σειρές με την υψηλότερη τηλεθέαση στην καλωδιακή τηλεόραση, με μέσο όρο πάνω από 7 εκατομμύρια θεατές εβδομαδιαίως στην 4η σεζόν. Το πρίκουελ «1883», με πρωταγωνιστή τον Σαμ Έλιοτ, είχε εξαιρετικές επιδόσεις στο streaming και το «1923» θα μπορούσε να κάνει ακόμη μεγαλύτερα νούμερα. Θα ακολουθήσει και ένα τρίτο spinoff, με τίτλο «6666», που θα διαδραματίζεται στο σημερινό Τέξας.

1923 | Official Teaser Trailer | Paramount+

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice