Λούρδη Λεόν: Της απαγόρευσαν την είσοδο σε fashion show- Το βίντεο με την αντίδρασή της
© EPA/JIM HOLLANDER
Celebrities

Η κόρη της Μαντόνα «έφαγε» πόρτα σε επίδειξη μόδας του Marc Jacobs

Άγνωστος ο λόγος της απόρριψης

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα «έφαγε» πόρτα σε επίδειξη μόδας του Marc Jacobs

Τον γύρο του κόσμου μάλιστα κάνει βιντεάκι του Tik Tok το οποίο δείχνει τη Λούρδη να προσπαθεί να εισέλθει στον χώρο την Πέμπτη και να τη σταματά η ασφάλεια λίγο πριν ανέβει τις σκάλες. Η Λούρδη Λεόν εμφανίστηκε στις 18:00 το απόγευμα -ενώ ήδη ξεκινούσε η επίδειξη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και κάνει το γύρο του διαδίκτυο, διακρίνεται η 26χρονη να φτάνει στην επίδειξη μόδας και να πλησιάζει την είσοδο μαζί με τον συνοδό της. Τότε, οι φρουροί τους απαγορεύουν την είσοδο και μετά από λίγο διακρίνεται η απογοήτευση στο βλέμμα της, καθώς αποχωρεί από τον χώρο.

@mickmicknyc

Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna

♬ original sound - New York Mickey

Η Λεόν είναι η πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα και γεννήθηκε το 1996, ενώ είναι ο καρπός του έρωτα της βασίλισσας της ποπ με τον personal trainer που έγινε ηθοποιός, Κάρλος Λεόν. Ο έρωτας της διάσημης τραγουδίστριας με τον κατά οκτώ χρόνια μικρότερό της Κάρλος Λεόν, διήρκησε τρία χρόνια και το ειδύλλιο διαλύθηκε αμέσως μετά τη γέννηση της Λούρδης.

Η νεαρή παρά τη τεράστια δημοφιλία της μητέρας της, κατά τα παιδικά της χρόνια έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εμφανιζόταν εξαιρετικά σπάνια σε φωτογραφίες με τη Μαντόνα.

Η Μαντόνα έχει συνολικά έξι παιδιά της, την 26χρονη Λούρδη, τον 22χρονο Ρόκο, τον 16χρονο Ντέιβιντ Μπάντα, την 16χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα 9χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice