Η Σάλμα Χάγιεκ στα SAG Awards
Η Σάλμα Χάγιεκ στα SAG Awards © EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Σάλμα Χάγιεκ: «Είσαι σέξι, οπότε δεν επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ»

Ποιος ηθοποιός της έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε κωμωδία

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάλμα Χάγιεκ - Το «ευχαριστώ» της ηθοποιού στον Άνταμ Σάντλερ - Πώς τη βοήθησε να παίξει σε κωμωδία

Η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) ήθελε πολύ να παίξει έναν κωμικό ρόλο, αλλά κανείς δεν την εμπιστευόταν, μέχρι που γνώρισε τον Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) που ήταν ο πρώτος που διέκρινε τον κωμικό χαρακτήρα της.

Σε συνέντευξή της στο GQ UK είπε ότι λόγω της εμφάνισής της για πολύ καιρό ήταν ταυτισμένη με συγκεκριμένους ρόλους και πως ξεκίνησαν να της δίνουν περισσότερους κωμικούς ρόλους μετά την κωμική ταινία «Grown Ups» του Σάντλερ το 2010.

«Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και οι άνθρωποι δεν μου έδιναν κωμωδίες» αποκάλυψε η Χάγιεκ.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να αποκτήσω έναν ρόλο μέχρι που γνώρισα τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος με έβαλε σε μια κωμωδία, αλλά ήμουν στα σαράντα μου! Μου είπαν: "Είσαι σέξι, οπότε δεν επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ"».

»Όχι μόνο δεν σου επιτρεπόταν να είσαι έξυπνη, αλλά δεν σου επέτρεπαν να είσαι αστεία στη δεκαετία του 1990» συνέχισε η Σάλμα Χάγιεκ.

Grown Ups Trailer [HD]

Όπως παραδέχτηκε, αυτό τη στεναχώρησε εκείνη την εποχή, «αλλά τώρα ασχολούμαι με κάθε είδος, σε μια περίοδο της ζωής μου που μου είπαν ότι θα είχα τελειώσει πριν από 20 χρόνια. Άρα δεν είμαι λυπημένη, δεν είμαι θυμωμένη, γελάω».

Η Σάλμα Χάγιεκ ήλπιζε ότι ο ρόλος της στη βιογραφική ταινία «Φρίντα Κάλο» το 2002, για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ, θα άλλαζε τα πράγματα. «Όταν ήμουν υποψήφια για Όσκαρ, οι ρόλοι που μου πρόσφεραν δεν άλλαξαν καθόλου» είπε. Και κατέληξε: «Πάλεψα πραγματικά και νόμιζα ότι αυτό θα άλλαζε, αλλά όχι».

Frida (2002) Official Trailer #1 - Salma Hayek Movie HD

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice