Στιγμιότυπο από την 3η σεζόν του Emily in Paris
© Netflix
Celebrities

H Λίλι Κόλινς αποκαλύπτει τη λεκτική κακοποίηση από πρώην της: «Με έλεγε πόρνη»

Tι είπε η star του «Emily in Paris»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίλι Κόλινς: Η πρωταγωνίστρια του «Εmily in Paris» αποκαλύπτει την τοξική σχέση με πρώην

Η Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια του «Εmily in Paris» μίλησε ανοικτά για μία τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν στο podcast «We Can Do Hard Things».

«Για εμένα, η ρομαντική τοξική σχέση μου ήταν λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση και η αίσθηση ότι με έκανε να νιώθω ασήμαντη» είπε και συνέχισε «Θα με αποκαλούσε “μικρή Lily”. Θα έπρεπε να είσαι η “μικρή Lily” και θα χρησιμοποιούσε απαίσια λόγια όσον αφορά στο τι φορούσα και θα με αποκαλούσε πόρνη και όλα αυτά»

Η Κόλινς είπε ότι οι πράξεις του πρώην της της προκάλεσαν με συναισθήματα πανικού και άγχους. Αποκάλυψε, επίσης, ότι μέχρι σήμερα μπορεί να πυροδοτηθούν αυτά τα συναισθήματα, παρά το γεγονός ότι έχει τώρα έναν υγιή γάμο με τον σύζυγό της.

«Είναι σαν ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ή μικρότερο από ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου. Και τα σωθικά σου αντιδρούν, η καρδιά σου αρχίζει να χτυπά, και ξαφνικά μεταφέρεσαι πίσω στη στιγμή που σου είπαν αυτό το πράγμα πριν από 10 χρόνια, αλλά δεν είσαι σε αυτή την κατάσταση τώρα και αυτό είναι η σκανδάλη και είναι δύσκολο. Είναι απαίσιο» πρόσθεσε.

Η Κόλινς αποκάλυψε ότι είναι πιο ανοιχτή με τον σύζυγό της απ’ ότι σε προηγούμενες σχέσεις της, λέγοντας πως: «Δεν είχα ποτέ κάποιον άλλον εκτός από τον Τσάρλι να με βλέπει σ’ αυτήν την κατάσταση πιθανόν επειδή ποτέ δεν ένιωσα αρκετά άνετα να είμαι σ’ αυτήν την κατάσταση γνωρίζοντας ότι αυτό το άτομο πρόκειται να φύγει». 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice