Μπράντον και Ντίλαν Λι: Γνωρίστε τα παιδιά της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι

Και οι δύο γιοι του ζευγαριού ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους

Brandon και Dylan Lee: Οι γιοι της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι κάνουν τις δικές τους καριέρες.

Ο έρωτας και ο γάμος του Τόμι Λι και της Πάμελα Άντερσον, που είναι και πάλι στα πάνω τής δημοσιότητας με την κυκλοφορία του Pamela, A Love Story στο Netflix, δεν έφερε στον κόσμο μόνο κουτσομπολιά, σεξ, σούσουρο και βιντεοκασέτες· έφερε και δύο παιδιά: τον Μπράντον και τον Ντίλαν. Και οι δύο ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους και ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα. 

Ο Μπράντον Τόμας και ο Ντίλαν Τζάγκερ γεννήθηκαν στο Μαλιμπού. Δημοτικό και γυμνάσιο πήγαν στο Βανκούβερ του Καναδά, χώρα γενέτειρα της μητέρας τους, για να επιστρέψουν στη συνέχεια ως ενήλικες στο Λος Άντζελες. Ο Ντίλαν περιγράφει το πνεύμα της πόλης: «Το Λος Άντζελες μπορεί να είναι φανταστικό, αλλά και πολύ άσχημο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν εκεί ότι είτε θα είσαι ηθοποιός, μουσικός, μοντέλο, είτε θα είσαι ένα τίποτα». Τα δύο αδέλφια με τέτοιο οικογενειακό background δεν θα έμεναν στο τίποτα. 

Αρχικά και οι δύο στράφηκαν στο μόντελινγκ. Το 2018, ο τότε 21χρονος Μπράντον συμμετείχε σε τρία fashion shows των Dolce & Gabbana, ένα εκ των οποίων ήταν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Μαζί του πασαρέλαρε και ο 20χρονος τότε αδελφός του. Ο Ντίλαν πάλι υπηρετούσε τη μόδα από τα 18 του: το 2016 πρωταγωνιστούσε στην καμπάνια του Saint Laurent. Σήμερα εξακολουθεί να δουλεύει ως μοντέλο και ποζάρει με τις συλλογές μεγάλων Οίκων όπως οι Coach, Hugo Boss, Acne Studios και Armani Exchange.

Ο Ντίλαν Λι στο σόου των Dolce & Gabbana το 2017 /Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, κάθε ένα από τα δύο αδέλφια διάλεξε διαφορετικό καλλιτεχνικό δρόμο. Ο 26χρονος Μπράντον, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ του Netflix που είναι αφιερωμένο στην Πάμελα, δηλώνει πλέον ηθοποιός. Όντως, αν μπει κανείς στο προφίλ του στο IMDB, θα δει τέσσερις - πέντε παρουσίες του σε ταινίες, όχι ιδιαίτερα γνωστές, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Τη μόδα πάντως δεν την απαρνήθηκε. Το 2021 κυκλοφόρησε τη δική του σειρά ρούχων, τη Swingers Club, που είναι εμπνευσμένη από τα outfits των παικτών του γκολφ. 

Μπράντον Λι / © EPA/DJ JOHNSON

Ο Ντίλαν πάλι επέλεξε να ασχοληθεί με το αντικείμενο του πατέρα του και στράφηκε στη μουσική. Κανείς δεν το περίμενε. «Ο μπαμπάς μου αγαπά όλα τα είδη της μουσικής, αλλά εγώ μισούσα μικρός τη μουσική. Δεν ήθελα ποτέ να ασχοληθώ με το αντικείμενο. Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Και ξαφνικά ερωτεύτηκα το όλο πράγμα». 

Ενώ ο Τόμι Λι υπήρξε εξαίσιος ντράμερ των «σκληρών» Mötley Crüe, ο Ντίλαν απαρνήθηκε τη hair rock του μπαμπά και το 2020 έβγαλε ένα ηλεκτρονικό άλμπουμ με την μπάντα του, τους Midnight Kids. Πλέον Τα Παιδιά του Μεσονυκτίου δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως το νέο ποπ γκρουπ Motel 7.

Η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι χώρισαν το 1998, αλλά είχαν κι έχουν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους. Παρακολουθούν με περηφάνια τις επιτυχίες τους, συνυπάρχουν πολιτισμένα στις πρεμιέρες και τα events που αφορούν τον Μπράντον και τον Ντίλαν. Και τα δύο παιδιά ανταποδίδουν την αγάπη, συνοδεύοντας την Πάμελα στις επίσημες εξόδους της.