Ριάνα - Super Bowl 2023
© EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Έγκυος ξανά η Rihanna - Η απoκάλυψη της φουσκωμένης της κοιλιάς στο Super Bowl

Εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τις φήμες

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Rihanna - Super Bowl 2023: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Halftime Show

Η Rihanna επέστρεψε στην σκηνή και «έκλεψε» την παράσταση στο Halftime Show του Super Bowl 2023, προσφέροντας για περίπου 15 λεπτά ένα μοναδικό θέαμα στο State Farm Stadium του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Ντυμένη στα κόκκινα πάνω στην αιωρούμενη πλατφόρμα ξεκίνησε το σόου της με το «B*tch Better Have My Money» ενώ ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες της όπως το «Where Have You Been», το «Umbrella», το «Only Girl (In The World)», το «We Found Love» και το «Diamonds».

Ριάνα - Super Bowl 2023
© EPA/CAROLINE BREHMAN
Ριάνα - Super Bowl 2023
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Η παρουσία της πυροδότησε το ερώτημα αν είναι και πάλι έγκυος και η ίδια φρόντισε να δώσει τις δικιές της ενδείξεις όση ώρα ήταν πάνω στην σκηνή. Η ολόσωμη κόκκινη φόρμα που επέλεξε  διέγραφε την φουσκωμένη της κοιλιά, το φερμουάρ της οποίας ήταν χαρακτηριστικά ανοιχτό σε εκείνο το σημείο. Η ίδια φάνηκε να περιορίζει στο ελάχιστο τις κινήσεις της, αφήνοντας τους χορευτές να αναλάβουν το μεγαλύτερο κομμάτι της χορογραφίας.

Ριάνα - Super Bowl 2023
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Λίγα λεπτά μετά το σόου, ένας εκπρόσωπος της Rihanna επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$ap Rock, την ώρα που τα σχόλια των θαυμαστών της στο Twitter είχαν επικεντρωθεί στο ζήτημα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqh2880gxxzl)

Υπενθυμίζεται ότι η Rihanna έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 13 Μαΐου, όταν έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα χαρμόσυνα νέα ότι περιμένει παιδί τον Ιανουάριο, με μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στους χιονισμένους δρόμους του Χάρλεμ, της γειτονιάς της Νέας Υόρκης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Rocky.

Μάλιστα, η Rihanna θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», είχε πει.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice