Η Πατρίσια Φιλντ «καρφώνει» τον JFK Τζούνιορ: Έκανε bullying σε τρανς υπαλλήλους μου
© Stephen Rose/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Πατρίσια Φιλντ «καρφώνει» τον JFK Τζούνιορ: Έκανε bullying σε τρανς υπαλλήλους μου

Η αποκάλυψη της γνωστής ενδυματολόγου για τον γιο του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πατρίσια Φιλντ: Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ έκανε bullying σε τρανς υπάλληλους μου κάποτε

Η γνωστή ενδυματολόγος και σχεδιάστρια κοστουμιών του «Sex and the City» Πατρίσια Φιλντ ισχυρίζεται ότι κάποτε έδιωξε τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ από το κατάστημά της επειδή κορόιδευε τους τρανσέξουαλ υπαλλήλους της.

Η Φιλντ -γνωστή για την πρόσληψη τρανσέξουαλ υπαλλήλων- έγραψε στα νέα της απομνημονεύματα, «Pat in the City: My Life of Fashion, Style and Breaking All the Rules», ότι ο γιος του Τζον Κένεντι μπήκε μια φορά στη μπουτίκ της στο κέντρο του Μανχάταν με την τότε φίλη του Ντάριλ Χάνα και αποκάλεσε τρανς υπαλλήλους της ένα μάτσο φρικιά».

Η ελληνικής καταγωγής Φιλντ θυμήθηκε ότι «τα κορίτσια στο κατάστημα ξετρελάθηκαν» με τη Χάνα επειδή είχε υποδυθεί μια γοργόνα στην ταινία «Splash». «Οι drag queens λατρεύουν μια καλή γοργόνα», σημείωσε.

Η Φιλντ ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό έδωσε σημασία στην Ντάριλ Χάνα και αγνόησε εντελώς το φίλο της, ο οποίος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε που δεν του έδιναν καμία προσοχή.

Ο Κένεντι Τζούνιορ ή «Τζον Τζον» και η «μονόφθαλμη Ελ» του «Kill Bill» έβγαιναν για πέντε χρόνια πριν τελικά χωρίσουν οριστικά. Λέγεται μάλιστα ότι ο Κένεντι χώρισε την Χάνα για την μετέπειτα σύζυγο του Κάρολιν Μπεσέτ το 1994. 

Ο τότε πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την σύμβουλο δημοσίων σχέσεων Μπεσέτ, που ξεχώριζε για την προσωπικότητά της. Τον Ιούλιο του 1995 της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη όμως δεν δέχτηκε. Έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρος χρόνος για να του πει τελικά το «ναι». Τρία χρόνια αργότερα έχασαν και οι δύο τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα, όταν το ελαφρύ αεροπλάνο που οδηγούσε ο Κένεντι συνετρίβη στις ακτές του Martha's Vineyard.

Η αυτοβιογραφία της Φιλντ κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice