Diane Keaton
Diane Keaton ©Getty Images/ Rachel Luna
Celebrities

Νταϊάν Κίτον: Χρόνια πολλά στους άνδρες που πληρώθηκαν για να με φιλήσουν

Η ανάρτηση της με αφορμή την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νταϊάν Κίτον: Χρόνια πολλά στους άνδρες που πληρώθηκαν για να με φιλήσουν

Η 77χρονη σταρ ανέβασε ένα βίντεο το οποίο περιέχει σκηνές από αρκετές ταινίες της όπου τη φιλούσαν οι συμπρωταγωνιστές της όπως ο Τζακ Νίκολσον, ο Κιάνου Ριβς, ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Σαμ Σέπαρντ. 

«Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε όλους τους άνδρες που πληρώθηκαν για να με φιλήσουν», αστειεύτηκε η Νταιάν Κίτον η οποία είχε είχε αποκαλύψει ότι το φιλί που αντάλλαξαν με τον Νίκολσον στα γυρίσματα «Something’s Gotta Give» ήταν το πιο απολαυστικό που είχε δώσει ποτέ με συμπρωταγωνιστή της.

Ως γνωστόν οι δεσμοί της Κίτον με τον Γούντι Άλεν, τον Γουόρεν Μπίτι και τον Αλ Πατσίνο, μεταξύ άλλων, απασχόλησαν ποικιλοτρόπως τα ΜΜΕ σ’ όλο τον κόσμο. Γύρω στα 50 της αποφάσισε να υιοθετήσει μόνη της παιδιά, μια εμπειρία που της αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλα είδη «αγάπης». Δεν παντρεύτηκε ποτέ, παράδοξο για τη δική της γενιά και τα αλλεπάλληλα διαζύγια και δράματα του Χόλιγουντ. «Έχω να βγω ραντεβού 35 χρόνια» λέει τώρα αστειευόμενη σε συνεντεύξεις.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θεωρεί τον εαυτό της «κάποια που έχει υψώσει προστατευτικό τείχος», κάποια που αποφεύγει τις σχέσεις. «Είχα μεγάλη ανεξαρτησία και κανείς δεν μου έλεγε τι να κάνω. Είχα μια μητέρα που ενθάρρυνε σε αυτό και με βοήθησε να επιτύχω τα πράγματα που ήθελα να επιτύχω. Έχω ακολουθήσει τα μονοπάτια που ήθελα να ακολουθήσω, μου αρέσει να ανακαινίζω σπίτια, μου αρέσει η αρχιτεκτονική, μου αρέσει η μόδα, μου αρέσει όλο αυτό» διευκρίνισε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice