Η απάντηση της Σελένα Γκόμεζ στα σχόλια για την αύξηση βάρους από τα φάρμακα για το αυτοάνοσό της - Κατακεραυνώνει την τακτική του body shaming.
Η Σελένα Γκόμεζ παραμένει επικεντρωμένη στη βελτίωση της υγείας της και απαντά δημόσια στους επικριτές της © Instagram/Selena Gomez
Celebrities

Η Σελένα Γκόμεζ απαντά για τα κιλά μετά το αυτοάνοσο: «Δεν είμαι μοντέλο»

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει διαγνωστεί με λύκο - Το μήνυμά της στους επικριτές

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η απάντηση της Σελένα Γκόμεζ στα σχόλια για την αύξηση βάρους από τα φάρμακα για το αυτοάνοσό της - Κατακεραυνώνει την τακτική του body shaming.

Η Σελένα Γκόμεζ δηλώνει ότι δεν είναι μοντέλο και «δεν θα γίνει ποτέ», λέγοντας στους επικριτές της να «φύγουν» αν δεν τους αρέσει.

Η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρόσφατά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια ενός live στο TikTok, αποκαλύπτοντας ότι η φαρμακευτική αγωγή της για τον λύκο, την αυτοάνοση ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε, έχει οδηγήσει σε δραστικές διακυμάνσεις βάρους.

«Όταν παίρνω τα φάρμακα, έχω μεγάλη κατακράτηση υγρών, κάτι που συμβαίνει πολύ φυσιολογικά. Όταν τα σταματάω, τείνω να χάνω κιλά», είπε η Γκόμεζ σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter.

Συνέχισε ως εξής: «Ήθελα απλώς να το πω και να εμψυχώσω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή για αυτό που περνάει χωρίς κανείς να ξέρει την πραγματική ιστορία».

Σελένα Γκόμεζ: Δεν πιστεύω στο να ντροπιάζονται οι άνθρωποι για το σώμα τους

Παρά τον αντίκτυπο της ασθένειας στην ψυχική της διάθεση, η Γκόμεζ προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένη στην ευρύτερη εικόνα: την υγεία της.

«Θέλω απλώς να ξέρουν οι άνθρωποι ότι είστε όμορφοι και υπέροχοι», είπε.

«Ναι, έχουμε μέρες που ίσως νιώθουμε σαν σκ@τ@, αλλά θα προτιμούσα να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Only Murders in the Building» σημείωσε επίσης ότι «δεν είναι μοντέλο» και «δεν θα γίνει ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Μετά από όλα αυτά, ολοκλήρωσε το βίντεο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους θαυμαστές της -αλλά και στους haters.

«Σας αγαπώ παιδιά και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόηση», είπε. «Και αν όχι, φύγε, γιατί ειλικρινά δεν πιστεύω στο να ντροπιάζονται οι άνθρωποι για το σώμα τους ή οτιδήποτε άλλο».

Η Γκόμεζ διαγνώστηκε με λύκο, μια χρόνια αυτοάνοση ασθένεια που συχνά οδηγεί σε πρήξιμο, κόπωση και πόνο στις αρθρώσεις, το 2014 και μίλησε ειλικρινά για την επώδυνη ασθένεια στο ντοκιμαντέρ της για λογαριασμό του Apple TV+, «My Mind & Me».

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Στο συναισθηματικό ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η ασθένειά της χειροτέρευε και δεν είχε νιώσει τόσο βασανιστικό πόνο εδώ και χρόνια.

«Τώρα απλώς πονάει. Όπως, το πρωί που ξυπνάω, αρχίζω αμέσως να κλαίω γιατί πονάνε, όλα», είπε δακρυσμένη η ηθοποιός.

Για να αντιμετωπίσει τον πόνο, η Γκόμεζ έπρεπε να πάρει ένα ενδοφλέβιο φάρμακο που ονομάζεται Rituxan, το οποίο είχε ήδη δοκιμάσει στο παρελθόν.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

«Το Rituxan ήταν πολύ δύσκολο», εξήγησε. «Είναι περίπου τέσσερις ώρες, πέντε ώρες. Είναι πραγματικά δύσκολο για το σύστημά σας στην αρχή, αλλά είναι εντάξει.»

Πριν πάρει τα νέα της φάρμακα, η Γκόμεζ προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματά της κάνοντας χημειοθεραπεία.

(Με πληροφορίες της Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice