Ο Τζαντ Άπατοου κορόιδεψε τον Τομ Κρουζ για το ύψος και την ηλικία του
© Kevin Winter/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ο Τζαντ Άπατοου κορόιδεψε τον Τομ Κρουζ για το ύψος και την ηλικία του

«Κάνει διαφήμιση στην Σαηεντολογία»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τομ Κρουζ: Κριτική από τον σκηνοθέτη Τζαντ Απάτοου 

O σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Τζαντ Άπατοου σχολίασε το ύψος του Τομ Κρουζ, την ηλικία του και τη σχέση του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Τα οπτικά εφέ στο “Maverick” ήταν τόσο κορυφαία, που δεν μπορούσα να δω καν τη στοίβα με τους τηλεφωνικούς καταλόγους που καθόταν ο Τομ Κρουζ για να φτάσει στα χειριστήρια πτήσης», άρχισε να λέει ο Τζαντ Απάτοου. «Γι’ αυτό πηδάει πάντα από ψηλά κτίρια γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο κοντός είναι από ένα κτίριο 100 ορόφων. Γι’αυτό όταν στέκεται σε ένα φτερό αεροπλάνου είναι πάντα μόνος, δεν θέλει κανέναν δίπλα του για σύγκριση». 

«Ο Τομ δεν είναι καλά. Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει κάτι που λέγεται CGI. Είσαι 60. Ηρέμησε», συνέχισε ο Απάτοου, και πρόσθεσε: «Όμως κάθε φορά που κάνει ένα από αυτά τα νέα ακροβατικά, είναι σαν μια διαφήμιση για τη Σαηεντολογία».

Αλλά ο Άπατοου δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, μίλησε με την οικογενειακή ζωή του ηθοποιού και τις απόψεις του για την ψυχική υγεία. «Το μόνο πράγμα που φαίνεται να φοβάται είναι η από κοινού γονική μέριμνα και τα αντικαταθλιπτικά», είπε. «Διπλασίασα την δόση των Prozac μου σήμερα μόνο για αυτό. Την διπλασίασα! Πιστεύετε ότι αν ο Τομ Κρουζ έπαιρνε αντικαταθλιπτικά, θα έλεγε: ‘Δεν πηδάω από έναν γ@μ#μένο γκρεμό. Είμαι πλούσιος!'».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice