8 παιδιά διασήμων που κάνουν «καριέρα» στο TikTok

Ποιοι, για παράδειγμα, είναι οι γονείς της εννιάχρονης Νορθ Γουέστ, που έχει 14,5 εκατομμύρια ακολούθους;

TikTok: Αυτοί οι TikTokers έχουν διάσημους γονείς και πολλούς ακολούθους στην πλατφόρμα.

Οικογενειακές ιστορίες, χάσμα γενεών ή και όσοι έχουν παιδιά ξέρουν: Ενώ οι γονείς ξεχαρμανιάζουν στο Facebook και το Instagram, τα τέκνα τους θεωρούν αυτές τις πλατφόρμες για «ηλικιωμένους» και δεν τις καταδέχονται. Από την πανδημία και μετά, όμως, βρήκαν και αυτά τον δικό τους παιδότοπο, το TikTok, όπου και ξεσαλώνουν. 

Ό,τι συμβαίνει με τους κοινούς θνητούς και τα παιδιά τους, το ίδιο συμβαίνει και με τους celebrities. Οι γόνοι διαφόρων ηθοποιών, μοντέλων, τραγουδιστών τα δίνουν όλα στο TikTok, όπου είναι εξίσου διάσημοι με τους προπάτορές τους έχοντας εκατομμύρια ακόλουθους. Αν ψάχνεσαι για κουτσομπολιό, μπορείς να συμβουλευτείς την παρακάτω λίστα και να αρχίσεις τα follow.

North West (@kimandnorth)
Η 9χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ είναι η απόλυτη πρωταθλήτρια του TikTok με 14 και μισό εκατομμύρια ακολούθους. Μόνο που «κλέβει», αφού στην ουσία τον λογαριασμό χειρίζεται η Κιμ, η οποία εμφανίζεται σε πάρα πολλά βίντεο και η οποία είναι μανούλα στα social. 

Leni Klum (@leniklum)
Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και η Λένι είναι μοντέλο όπως και η μητέρα της Χάιντι Κλουμ. Για το κουτσομπολίκι, να πούμε πως η Λένι έχει βιολογικό πατέρα τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατότρε. Ωστόσο, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Χάιντι χώρισε με τον Μπριατόρε και τα έφτιαξε με τον μουσικό και κούκλο Σιλ. Στη γέννα ήταν παρών ο Σιλ, που θεωρείται επισήμως πατέρας της μικρής, αφού την υιοθέτησε το 2009, ενώ η Χάιντι δήλωσε πως στη ζωή του παιδιού της ο Μπριατόρε δεν θα αναμειχθεί στο παραμικρό. Στο TikTok η Λένι έχει ανεβάσει λίγα βίντεο, αλλά όλα έχουν εκτιμηθεί από το κοινό με εκατομμύρια views. 

Romeo Beckham (@romeob7)
Γονείς του ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Στο TikTok έχει ανεβάσει όλο κι όλο τρία βίντεο, εκ των οποίων τα δύο είναι διαφημίσεις. Στο τρίτο διαφημίζει το πόσο καλά περνάει με το κορίτσι του. Παρά τη λακωνική του παρουσία, ο Ρομέο έχει μισό εκατομμύριο ακολούθους και ενάμισι εκατομμύριο «μου αρέσει». 

Valentina Paloma Pinault (@valentinapalomaa)
Κόρη της Μεξικάνας ηθοποιού Σάλμα Χάγιεκ και του Φρανσουά Αρνί Πινό, ιδιοκτήτη της Kering. Είναι 15 χρονών, έχει 151 χιλιάδες ακόλουθους, και εκατομμύρια views. Στα βίντεό της συνήθως κάνει χαριτωμενιές συνοδεία μουσικής ανεβαστικής.

Valentino Martin (@tigamingno8)
Ο Βαλεντίνο είναι ένα από τα δίδυμα αγόρια του Ρίκι Μάρτιν και του συντρόφου του Τζέιγουεν Γιόσεφ. Οι φίλοι του τον φωνάζουν Τίνο. Είναι ανερχόμενο αστέρι του TikTok, με 46.000 ακολούθους. Ναι, για την ώρα οι followers είναι λίγοι, όμως, αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι που απλώς στήνει την κάμερα του κινητό του και χορεύει ή ζουμάρει στο μουστάκι του που μόλις άρχισε να φυτρώνει, είναι εξαιρετικά πολλοί. 

Sami Sheen (@samisheen)
Κόρη του Τσάρλι Σιν και της Ντενίς Ρίτσαρντς. 18 χρονών, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της και στο OnlyFans. Το γεγονός αυτό τάραξε τους διάσημους γονείς της, αλλά τελικά η Σάμι έκανε το δικό της. Στο TikTok έχει περίπου 81 χιλιάδες ακολούθους και ενάμισι εκατομμύριο likes. Ανεβάζει βίντεο όπου παίρνει μοντελίστικες πόζες.

Deacon Phillippe (@deacon)
Γιος των ηθοποιών Ρις Γουίδερσπουν και Ράιαν Φιλίπ. Φτυστός ο μπαμπάς του, αλλά, αν τον κοιτάξεις προφίλ, βλέπεις και τη μάνα. Στο IMDB μαθαίνουμε ότι έχει αρχίσει δειλά δειλά να ασχολείται με την υποκριτική τέχνη, ενώ στο TikTok λανσάρεται ως μουσικός. 

Sistine Stallone (@sistinestallonee)
Ηθοποιός και μοντέλο, κόρη προφανώς του Σιλβέστερ Σταλόνε. Συχνά στα βίντεό της πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς της, ο οποίος από τις αισθητικές παρεμβάσεις (;) άρχισε να μοιάζει με τη Μαντόνα.