Λίλι Ρόουζ Ντεπ
© Theo Wargo/Getty Images
Celebrities

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ κοπιάρει τις καριέρες των γονιών της

Είναι ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός, όπως η μαμά της Βανέσα Παραντί και ο μπαμπάς της Τζόνι Ντεπ

Λίλι-Ρόουζ Ντεπ (Lily-Rose Depp): Η κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ αντιγράφει την επαγγελματική πορεία των γονιών της.

Το 2023 η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ θα είναι πολύ απασχολημένη. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του HBO The Idol, που θα προβληθεί τον Ιούνιο του 2023, ενώ θα παίξει και στις ταινίες Nosferatu και The Governesses.

Παιδί του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, ήταν μάλλον νομοτελειακό για εκείνη να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Ακριβώς όμως, επειδή είναι παιδί του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, δύο καλλιτέχνες που μπήκαν με τα μπούνια στο θέαμα από την εφηβεία τους, η Λίλι-Ρόουζ έπρεπε να φτάσει στα 23 της, να ωριμάσει και μετά να αρχίσει τις ερμηνευτικές της δραστηριότητες. 

The Idol | Official Teaser #3 | HBO

Η σειρά The Idol είναι μια δημιουργία του The Weeknd και του Sam Levinson, που υπογράφει και το Euphoria. Αν και οι πληροφορίες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, από τα τρέιλερ συμπεραίνουμε ότι η Λίλι-Ρόουζ υποδύεται μια ποπ σταρ που η ζωή της κατακλύζεται από το τρίπτυχο sex, drugs και rock’n’roll. «Είναι το πιο σημαντικό και με νόημα πρότζεκτ με το οποίο έχω ασχοληθεί και για το οποίο είμαι περήφανη» λέει η ίδια. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Weeknd, που τον ξέρουμε κυρίως ως μουσικό (είναι αυτός που λέει το «ουουου I'm blinded by the lights»), όμως δειλά δειλά στρέφεται και στην υποκριτική. Μαζί τους και η Jennie του κορεάτικου κοριτσίστικου γκρουπ Blackpink. 

«Οι γονείς μου είναι καλλιτέχνες, κι έτσι πάντα με ενθάρρυναν να εξερευνήσω τα ενδιαφέροντά μου» λέει η Λίλι-Ρόουζ, που είναι «ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΕ» της μάνας της, που θα έλεγε (και θα έγραφε) ο «αψύς Κρητικός». Και θυμάται πως από μικρό κορίτσι της άρεσε να κάνει σόου στο σπίτι· ντυνόταν κατάλληλα και χόρευε. 

Μεγάλωσε μεταξύ Λος Άντζελες και Παρισιού παρακολουθώντας τις καριέρες των γονιών της εκ του σύνεγγυς και ψάχνοντας τα ενδιαφέροντά της. Στα 14, ενώ βρισκόταν στο πλατό όπου ο μπαμπάς της γύριζε την ταινία Tusk, ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ της ζήτησε να κάνει ένα πέρασμα σε μια σκηνή. Κάπως έτσι άρχισε να ενδιαφέρεται για το σινεμά. Στα 8 της χρόνια γνώρισε τον Καρλ Λάγκερφελντ χάρη στη μαμά της, η οποία συνεργαζόταν με τη Chanel από τη δεκαετία του ’90. Κάπως έτσι άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μόδα. Από τα 15 της είναι ambassador του οίκου. 

Το μόνο που της έμενε για να κάνει μια καρμπόν καριέρα με τον Τζόνι Ντεπ και τη Βανέσα Παραντί ήταν να πιάσει την κιθάρα και το μικρόφωνο. Και το έκανε. Έμαθε κιθάρα και ντραμς, γράφει τα δικά της τραγούδια και κυκλοφορεί δίσκους σε ανεξάρτητα labels. Θα κάνει άραγε κάποτε ένα διαπλανητικό σουξέ σαν το «Joe le Taxi» της Βανέσα; Μεγάλο άγχος κι αυτό για το nepo babies.  

"Babe" cover by Lily-Rose Depp & Harley Quinn Smith

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice