Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις ζητά από τους παπαράτσι να μην του φωνάζουν στον δρόμο
© Dia Dipasupil/WireImage/Ideal Image
Celebrities

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις ζητά από τους παπαράτσι να μην του φωνάζουν στον δρόμο

«Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις ζητά από τους παπαράτσι να μην του φωνάζουν στον δρόμο

Mε αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο φωτογράφοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον σύζυγο της Μπρους Γουίλις καθώς έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να συναντήσει φίλους για καφέ στη Σάντα Μόνικα, η Έμμα Χέμινγκς σημείωσε πόσο «δύσκολο και αγχωτικό μπορεί να είναι να βγάλεις κάποιον στον κόσμο και να τον κατευθύνεις με ασφάλεια».

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας» είπε στο βίντεο. «Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο – τα ‘γιούχου’ και τα -γιούπι’… απλά μην το κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια». Παράλληλα, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις πρόσθεσε στη λεζάντα του βίντεο: «Προς άλλους φροντιστές ή ειδικούς στην φροντίδα της άνοιας που περιηγούνται σε αυτό τον κόσμο… Καμία συμβουλή ή συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια; Παρακαλώ, μοιραστείτε το παρακάτω».

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις

H μετωποκροταφική εκφύλιση (FTD) είναι μια μορφή άνοιας, η οποία προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, οι οποίες είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού». Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, επηρεάζονται περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με την αντίληψη, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice