H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τζιν Χάκμαν μετά από χρόνια

Έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία από το 2004

Newsroom |

Tζιν Χάκμαν: H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά από χρόνια

Ο Τζιν Χάκμαν, ο εμβληματικός ηθοποιός του Χόλιγουντ απαθανατίστηκε φανερά αλλαγμένος από τα σημάδια του χρόνου, σε ένα τοπικό Wendy’s, όπου παρήγγειλε γεύμα στο drive-thru.

Ο απομονωμένος και συνταξιούχος σταρ δεν εμφανίζεται πλέον δημόσια. Ζει στο Νέο Μεξικό με την πιανίστρια σύζυγό του, Μπέτσι Αρακαουά, εδώ και δεκαετίες και επίσης απέχει από το να δίνει συνεντεύξεις, εκτός από την Post.

Ο Χάκμαν είναι αρκετά απασχολημένος από τότε που αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ. Είναι αρχιτέκτονας και σχεδιαστής που έχει βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων από 10 σπιτιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχοντικού στο Νέο Μεξικό που παρουσιάστηκε στο Architectural Digest. Έχει επίσης γράψει μυθιστορήματα, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού θρίλερ “Pursuit” του 2013.

Ο Τζιν Χάκμαν είχε πει το 2009 ότι ο λόγος για τη συνταξιοδότησή του ήταν πρακτικός. «Ο γιατρός με συμβούλεψε ότι η καρδιά μου δεν ήταν σε τέτοιο σχήμα που θα έπρεπε να την βάζω κάτω από οποιοδήποτε άγχος», έλεγε τότε στο Empire. Ο Χάκμαν συνέχισε μιλώντας για το τι έκανε για να γεμίσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του. Εκείνη την εποχή, αυτός και η σύζυγός του απολάμβαναν να βλέπουν DVD στο σπίτι. Σχετικά με αυτό, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ είπε: «Μας αρέσουν οι απλές ιστορίες που μερικές από τις μικρές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού καταφέρνουν να παράγουν».

Ο τελευταίος ρόλος του Τζιν Χάκμαν ήταν αυτός της πρώην προέδρου των ΗΠΑ Monroe Cole στην κωμωδία του 2004 «Welcome to Mooseport».