Κιμ Μπάσιντζερ: Παραμορφωμένη από τις πλαστικές η ηθοποιός
© Gregg DeGuire/WireImage/Ideal Image
Celebrities

Η Kim Basinger έκανε μια σπάνια εμφάνιση που σχολιάστηκε για λάθος λόγους

«Πώς δείχνει στα 69 της»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kim Basinger: Σε μια σπάνια εμφάνιση που σχολιάστηκε για λάθος λόγους

Η Kim Basinger, ένα sex symbol της δεκαετίας του '80, εξακολουθεί να σχολιάζεται ακόμη και το 2023 με κριτήριο την εμφάνισή της. Και δεν είναι η μόνη γυναίκα η οποία κρίνεται για το εάν «πέτυχαν οι αισθητικές επεμβάσεις» που έκανε, ή γιατί κάνει μπότοξ, πόσο μπότοξ... Το πλέον πρόσφατο περιστατικό, υπενθυμίζουμε, αφορούσε τη Madonna.

Σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, η Page Six δημοσιοποίησε φωτογραφίες της Kim Basinger να κρατά το χέρι του συντρόφου της, καθώς φεύγουν από πάρτι που διοργανώθηκε σε strip club. 

Η Kim Basinger παραβρέθηκε στο baby shower της κόρης της Ireland Baldwin η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση της 69χρονης σταρ, που σχολιάστηκε για τους λάθος λόγους. Όχι, επειδή δείχνει λαμπερή, ήρεμη, χαμογελαστή στο πλευρό του συντρόφου της Mitch Stone -με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2014-, ή επειδή εμφανίζεται να κοιτάει με τρυφερότητα και περηφάνια την κόρη της που πρόκειται να γίνει μητέρα, αλλά για το ότι είναι «αγνώριστη από τις πλαστικές»...

Κάτι, δυστυχώς, απολύτως αναμενόμενο, αλλά παράλληλα απολύτως κενό περιεχομένου, δεδομένης της υποκειμενικότητας του σχολιασμού και σε αντιπαραβολή με το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να κάνει καθένας ό,τι νομίζει προσφορότερο για την εμφάνισή του, ή για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής του, χωρίς να λογαριάζει τους κάθε λογής αυτόκλητους κριτές σε ρόλο αυθεντίας.

Υπενθυμίζεται ότι τo πρώην μοντέλο έγινε διάσημη ως κορίτσι του Bond στο πλευρό του Σον Κόνερι το 1983 «Never Say Never Again» και μεσουράνησε για δύο δεκαετίες. Στο απόγειο της δόξας της, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «9½ εβδομάδες» το 1986 και στο «LA Confidential το 1997», το οποίο της χάρισε ένα Όσκαρ.

H σταρ είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι υπέφερε από από άγχος και κρίσεις πανικού, αλλά η απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας και το κόκκινο χαλί, μείωσαν τους φόβους της. Η απροθυμία της να αναλάβει μεγάλους ρόλους τις τελευταίες δύο δεκαετίες οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι δεν απολαμβάνει πολύ τον τρόπο που άλλαξε η βιομηχανία του κινηματογράφου, ειδικά με τα κοινωνικά μέσα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice