Πώς είναι σήμερα η «Τζίνι»;
© Jon Kopaloff/Getty Images for Marcel Remus/Ideal Image
Celebrities

Η Μπάρμπαρα Ίντεν είναι ακόμη έτοιμη να πραγματοποιήσει ευχές

Η 91χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Τζίνι» με ανάλαφρη διάθεση

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπάρμπαρα Ίντεν: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Τζίνι» απέδειξε ότι και στα 91 μπορεί να έχει σπιρτάδα και χιούμορ

H ηθοποιός Μπάρμπαρα Ίντεν πρωταγωνίστρια της σειράς «Το τζίνι και η τζίνι» έκανε μια σπάνια εμφάνιση όπου μεταξύ άλλων έκανε την χαρακτηριστική κίνηση «πραγματοποίησης των ευχών».

Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από το 1965 έως το 1970 ενώ στην Ελλάδα ήρθε τη δεκαετία του '70, αλλά συνέχισε και τη δεκαετία του '90 να προβάλλεται από ιδιωτικό κανάλι. H Ίντεν τηλεοπτική κυρίως ηθοποίος, έπαιξε σε σειρές όπως το «Dallas», το «Sabrina the Teenage Witch» αλλά και το «How To Marry a Millionaire».

Η Μπάρμπαρα Ίντεν παντρεύτηκε τρεις φορές, έκανε δύο αποβολές και έφερε στο κόσμο ένα παιδί το οποίο έφυγε από τη ζωή, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Η «Τζίνι» τότε είχε καταρρεύσει ψυχολογικά, ενώ η ηρεμία ήρθε στη ζωή της μαζί με τον τρίτο της σύζυγο που είναι μαζί από το 1991.

Σε συνέντευξή της το 2021, η Ίντεν είχε πει ότι χρωστάει τη νεανική της εμφάνιση στη γυμναστική αφού, όπως είχε δηλώσει, μέχρι το 2018 πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο ακολουθώντας προγράμματα spinning με ποδήλατο και με βάρη, ενώ έκανε και personal training στο σπίτι της και πολλές βόλτες στο γήπεδο τένις που έχει στο σπίτι της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice