Lady Gaga - Όσκαρ: Τραγούδησε άβαφη και με ένα μαύρο μπλουζάκι
© EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

Άβαφη και με ένα μαύρο μπλουζάκι τραγούδησε στα Όσκαρ η Lady Gaga

To μήνυμα που έστειλε για την αγάπη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Lady Gaga - Βραβεία Όσκαρ 2023: Άβαφη και με ένα μαύρο μπλουζάκι στη σκηνή

Με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ από αυτό που την έχουμε συνηθίσει, εμφανίστηκε στην σκηνή των Όσκαρ η Lady Gaga. Μπορεί στο λευκό για φέτος χαλί, να επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα Versace. Όταν ανέβηκε όμως στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι της, έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στο Dolby Theatre.

Μάλιστα, ξεκίνησε την εμφάνισή της απευθύνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές - υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

Oscars 2023: Lady Gaga Sings Stripped-Down Version of Hold My Hand

H Lady Gaga πρωταγωνίστησε και σε μία ακόμη viral στιγμή της βραδιάς, όταν έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που είχε πέσει στο λευκό χαλί.

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο φωτογράφος προσπαθούσε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της Lady Gaga για τα Όσκαρ. Ενώ προσπαθούσε να την προσπεράσει, σκόνταψε και έπεσε.

Χωρίς δισταγμό, η Lady Gaga γύρισε γρήγορα και έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα να σταθεί στα πόδια του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice