Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε τη μισή της περιουσία

Πιθανολογείται ότι συνδέεται με την κατάρρευση της SVB

Newsroom |

Σάρον Στόουν: Έχασα τη μισή μου περιουσία λόγω τραπεζικού θέματος

Η σταρ του «Casino» έκανε γνωστό ότι έχασε ότι την μισή της περιουσία λόγω ενός «τραπεζικού θέματος». Το σχόλιό της έρχεται λίγες μέρες μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank και τις επιπτώσεις της στην οικονομική αγορά. Αν και δεν αποκάλυψε ευθέως που οφείλεται η απώλεια των κεφαλαίων της, αμερικανικά μέσα συνδέουν το θέμα με την χρεοκοπία της SVB. 

Η Στόουν έλαβε το βραβείο θάρρους κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού εράνου «An Unforgettable Evening» του Women's Cancer Research Fund (WCRF) και είπε κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της (μέσω του The Hollywood Reporter): «Ξέρω ότι αυτό το πράγμα που πρέπει να μπεις και να καταλάβεις πώς να γράψεις τα χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια γαμημένη επιταγή. Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι επίσης θάρρος, γιατί ξέρω τι συμβαίνει». Και πρόσθεσε: «Μόλις έχασα τα μισά μου λεφτά σε αυτό το τραπεζικό θέμα, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ».

Η Στόουν μίλησε πρόσφατα στο podcast Table for Two και ισχυρίστηκε ότι ο ρόλος της στο ψυχολογικό θρίλερ Βασικό Ένστικτο του το 1992 «χρησιμοποιήθηκε ως όπλο εναντίον της» στη μάχη για την επιμέλεια του γιου της, τον οποίο είχε υιοθετήσει με τον τότε σύζυγό της το 2000.

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», δήλωσε η Στόουν. «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου -το μικροσκοπικό αγοράκι μου: 'Ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ; Όπως, αυτό το είδος της κακοποίησης από το σύστημα - ότι εξετάστηκε τι είδους γονέας ήμουν, επειδή έκανα αυτή την ταινία». 
 
Η Σάρον Στόουν συνέχισε κάνοντας αναφορά στη διαβόητη σκηνή ανάκρισης στο Βασικό Ένστικτο, στην οποία φάνηκαν για λίγο τα γεννητικά της όργανα.

«Οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς καθόλου ρούχα στην κανονική τηλεόραση τώρα και εσείς είδατε ίσως ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιθανό γυμνό μου - και έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε.

Η Στόουν είχε δικαίωμα επίσκεψης στον γιο της, ο οποίος είναι τώρα 22 ετών. Η απόφαση του δικαστή συνέβαλε στο να εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα τον ίδιο χρόνο με καρδιακά προβλήματα, είπε. «Μου ράγισε την καρδιά», δήλωσε η Στόουν. «Μου ράγισε κυριολεκτικά την καρδιά».

Η μακρά καριέρα της Στόουν έχει καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το γυμνό στο Βασικό Ένστικτο και η ηθοποιός μίλησε για την αναστάτωση που ένιωσε όταν οι συνάδελφοί της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 1993 γέλασαν όταν διαβάστηκε το όνομά της ως υποψήφια.