Παντρεύεται για 5η φορά ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ

«Ξέρω ότι θα 'ναι η τελευταία»

Newsroom |

Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύεται για 5η φορά ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ

O δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Wall Street Journal, Fox News και NY Post Ρούπερτ Μέρντοχ αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε ξανά, μόλις 6 μήνες μετά τη γνωριμία του με την Αν Λέσλι Σμιθ και λιγότερο από έναν χρόνο από την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Τζέρι Χολ.

Ο 92χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε τα νέα σε συνέντευξή του σε ένα από τα δικά του έντυπα -τη New York Post- σήμερα το πρωί.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος» είπε, ενώ αποκάλυψε πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί φέτος, στα τέλη του καλοκαιριού. «Φοβόμουν να ερωτευθώ, αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως αυτός και η Σμιθ γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αμπελώνα Moraga, στο Μπελ Έαρ της Καλιφόρνιας, εξηγώντας ότι της τηλεφώνησε δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους.

Όσο για τη μέλλουσα νύφη και χήρα του εκλιπόντος αστέρα της κάντρι μουσικής, Τσέστερ Σμιθ, περιέγραψε τη σχέση τους ως «δώρο Θεού», αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι μοιράζεται «τα ίδια πιστεύω» και μιλάει «την ίδια γλώσσα».

Ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει έξι παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του, την 64χρονη κόρη του Προύντενς με την πρώτη σύζυγό του Πατρίτσια Μπούκερ, την 53χρονη Ελίζαμπεθ και τους γιους, τον 50χρονο Λάχλαν και τον 49χρονο Τζέιμς με τη δεύτερη σύζυγό του Αννα Μαν, και τις κόρες, την 21χρονη Γκρέις και την 19χρονη Κλόε, με την τρίτη του σύζυγο, Γουέντι Ντενγκ.

Ο δισεκατομμυριούχος παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την πρώην αεροσυνοδό Πατρίτσια, το 1956, ωστόσο χώρισαν το 1967. Την ίδια κιόλας χρονιά παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, μια δημοσιογράφο, με την οποία έμεινε μαζί για 32 χρόνια, πριν από το διαζύγιό τους το 1999. Στο πλαίσιο του διακανονισμού του διαζυγίου τους, η Άννα κέρδισε 1,7 δισ. δολάρια, εκ των οποίων 10 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με το CNBC.