Νίκος Καρβέλας-Αννίτα Πάνια-Άννα Βίσση
© NDPPHOTO / NDP PHOTO
Celebrities

Σε αφήνω τώρα στον επόμενο: Έλληνες διάσημοι που μοιράστηκαν τους ίδιους πρώην

Δεν είναι μόνο το τρίπτυχο Βίσση - Καρβέλας - Πάνια. Έχουμε και άλλες «πλαγιομετωπικές» σχέσεων

Έλληνες διάσημοι που έχουν ίδιους πρώην συντρόφους

«Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμη πολλά» λέει ο στίχος από το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη που θα αφιέρωνε κάθε Έλληνας χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του στον πρώην σύντροφο της/του. Οι γυναίκες του Hollywood πάλι έχουν για την ανάλογη περίπτωση το «Flowers» της Miley Cyrus. Όπως και να έχει,  ο πρώην ήταν, είναι και θα είναι μια απαγορευμένη λέξη για ντόπιες ή ξένες διασημότητες, δεδομένου ότι και στις δύο περιπτώσεις συναντάμε πολλούς που είχαν τον ίδιο διάσημο πρώην σύντροφο. Δεν είναι μόνο η Selena Gomez και η Hailey Bieber που έκαναν σχέση με τον ίδιο διάσημο άντρα, τον Justin Bieber, στην χώρα μας έχουμε το γνωστό τρίδυμο Βίσση, Πάνια και Καρβέλας. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στη λίστα με τους πρώην που έγιναν νυν και μετά πάλι πρώην. 

Άννα Βίσση-Αννίτα Πάνια: Νίκος Καρβέλας

Νίκος Καρβέλας-Αννίτα Πάνια-Άννα Βίσση
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Το 1973 η Άννα Βίσση γνωρίζει τον Νίκο Καρβέλα μέσω της τότε δισκογραφικής της εταιρείας. Χίπις και φοιτητής εκείνος, ζούσε με τους γονείς του. Στην αρχή η τραγουδίστρια δεν έδειξε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με τον Καρβέλα. Το 1982 το ζευγάρι ερωτεύτηκε πραγματικά, στις 14 Μαΐου 1983 παντρεύτηκε και τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους, Σοφία. Το 1992, Βίσση και Καρβέλας έδωσαν τέλος στην έγγαμη συμβίωσή, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται. Έκτοτε Άννα και ο Νίκος διατηρούν αμοιβαία αγάπη ενώ συχνά συνασπίζονται για κάποια μουσική παράσταση. Μετά ήρθε στη ζωή του Καρβέλα η Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010. Δέκα χρόνια μετά και ένα γιο, τον Ανδρέα, το ζευγάρι χωρίζει αλλά συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις μεταξύ του.  

Οι δυο πρώην γυναίκες του Καρβέλα έγιναν φίλες, μια στενή σχέση που διατήρησαν και μετά τους χωρισμούς τους. Να θυμηθούμε τον διάλογο που διημείφθη όταν η Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, «Ανοικτά»:  θέτει την ερώτηση η Πάνια «Τι του βρήκες;» για να απαντήσει η Βίσση: «Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα». Για να καταλήξει η Πάνια:«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι».

Αντώνης Ρέμος-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ζέτα Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια-Αντώνης Ρέμος
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008 και όλοι πίστευαν ότι θα παντρευτούν. Μέχρι που το 2010 η παρουσιάστρια γίνεται ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια τελετή απονομής των βραβείων Μad. Στη παρουσίαση του cd του «Το καλύτερο ψέμα» ο Μιχάλη Χατζηγιάννη επιβεβαιώνει και επίσημα τη σχέση τους. Έμειναν μαζί για 12 χρόνια και χώρισαν το 2021. «Είμαστε αγαπημένοι, αλλά μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» δήλωσαν σε συνέντευξη τους. 

Μάριος Αθανασίου-Πάνος Μουζουράκης: Μαρία Σολωμού

Μάριος Αθανασίου-Μαρία Σολωμού-Πάνος Μουζουράκης
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

«Με τον Μάριο Αθανασίου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με το 90% των μεγάλων σχέσεων που είχα είμαι αδερφική φίλη. Υπάρχουν και τρεις πρώην μου που αν τους δω να στρίβουν στη γωνία, θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι. Μεταφορικά, γιατί είμαστε και κατά της βίας» είχε αναφέρει η γνωστή ηθοποιός και podcaster σε συνέντευξη της στο παρελθόν. Στις αρχές του 2004 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Απόσταση» αναπνοής. Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Στην πορεία η Σολωμού έκανε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη που κράτησε 8 χρόνια. Χώρισαν όταν εκείνος έφυγε για κάποιο μεγάλο διάστημα στην Αμερική.

Κωνσταντίνος Αργυρός-Snik: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Το 2019 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισαν επίσημα αν και κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση.  Παρότι το ζευγάρι είχε δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον έρωτα τους μετά τον πρώτο χωρισμό, έγινε γνωστό ότι η Ηλιάνα ήταν παντρεμένη και δεν είχε πάρει διαζύγιο. Ήταν η αιτία για να χωρίσουν. Στην συνέχεια το μοντέλο συνάπτει σχέση με τον γνωστό τράπερ Snik, μια σχέση που διήρκησε 2 χρόνια. Έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019, συγκατοικούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά χώρισαν μάλλον όχι με τον καλύτερο τρόπο αν θυμηθούμε τι είχε πει το μοντέλο σε μια συνέντευξή της: «Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή». 

Θανάσης Καλλίρης- Απόστολος Γκλέτσος- Πέτρος Ίμβριος-Ηλίας Βρεττός: Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού-Θάνος Καλλίρης
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η σχέση της Ναταλίας με τον Θάνο Καλλίρη κράτησε 5,5 χρόνια. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι δυο τους θα παντρεύονταν αλλά τελικά χώρισαν. Από το 1995 μέχρι και σήμερα παραμένουν καλοί φίλοι που θα τους δεις συχνά και τηλεοπτικά. Το ερωτικό ειδύλλιο με τον Απόστολο Γκλέτσο, χρονολογείται από το 1995.  Κράτησε σχεδόν τρεις ή τέσσερις μήνες όπως είχε αναφέρει σε εκπομπή της η ίδια.«Είναι από τους πιο εντάξει, από τα καλύτερα παιδιά που έχω κάνει σχέση, από τα πιο σωστά παλικάρια. Έχει και τρομερή πλάκα! Όσο πρόλαβα να τον ζήσω, πολύ τον ζήλευα. Αλλά δεν πρόλαβα και πολύ, ήταν λίγο σύντομο. Γι' αυτό και αγαπηθήκαμε έτσι...». Το 1998 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Πέτρο ΊμβριοΟ γάμος τους κράτησε  4 χρόνια. Σύμφωνα με φήμες, η άρνηση της Ναταλίας να αποκτήσουν παιδί, έφερε το χωρισμό τους. Μέχρι σήμερα διατηρούν μεταξύ τους άριστες σχέσεις. Όσο για τον Ηλία Βρεττό φημολογείται πως είχε σχέση στο παρελθόν(το 2010) αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν από τους δύο. Η σχέση τους σύμφωνα με δημοσιεύματα οδηγήθηκε στον χωρισμό τους πρώτους μήνες του 2011. 

Γιώργος Σαμαράς-Κωνσταντίνος Γαλανός: Ελένη Φουρέιρα 

Γιώργος Σαμαράς-Ελένη Φουρέιρα
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Μπορεί τώρα να βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία μαζί με το αγοράκι που γέννησε πριν λίγο καιρό, η Ελένη Φουρέιρα όμως το 2010 είχε σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Γαλανό. Την περίοδο που αποχώρησε από τις Mystique και ξεκίνησε solo καριέρα έκρυβαν την σχέση τους όμως κάποιες κοινές εμφανίσεις το επιβεβαίωσαν. Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για τον έρωτα τους δημόσια όταν πια έγινε γνωστή η σχέση τους, η οποία δεν κράτησε πολύ. Και πάμε τώρα στο 2013 και την σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την Κατερίνα Καινούργιου και ερωτεύθηκε την Ελένη Φουρέιρα. Η αιτία του χωρισμού τους λέγεται  πώς ήταν η παράλληλη σχέση της τραγουδίστριας με τον Σπυράγγελο Λυκούδη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice