Κάνιε Γουέστ: Επέστρεψε στο Instagram και έκανε ανάρτηση για τους Εβραίους - «Ο Τζόνα Χιλ με έκανε να τους συμπαθήσω ξανά».
Ο Κάνιε Γουέστ επέστρεψε στο Instagram με μια ανάρτηση που σχολιάστηκε © EPA/Michael Reynolds
Celebrities

Ο Κάνιε Γουεστ επέστρεψε στο Instagram δηλώνοντας ότι «του αρέσουν και πάλι οι Εβραίοι»

Είχε αποκλειστεί λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάνιε Γουέστ: Επέστρεψε στο Instagram και έκανε ανάρτηση για τους Εβραίους - «Ο Τζόνα Χιλ με έκανε να τους συμπαθήσω ξανά».

Ο Κάνιε Γουέστ επέστρεψε στο Instagram με μια ανάρτηση που πυροδότησε σχόλια, στην οποία δηλώνει ότι ο Τζόνα Χιλ τον ώθησε «να συμπαθήσει ξανά τους Εβραίους».

Ο ράπερ αποκλείστηκε από το Twitter και το Instagram στα τέλη του 2022 λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων, τα οποία οδήγησαν επίσης στην αποχώρησή του από συνεργασίες με την Adidas και τον Balenciaga.

Το CAA, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκπροσώπησης καλλιτεχνών στις ΗΠΑ, διέκοψε επίσης τους δεσμούς του με τον ράπερ και επιχειρηματία.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye το 2021, έκανε την ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σάββατο.

Ο Κάνιε Γουέστ, τα σχόλια για τους Εβραίους και το «ευχαριστώ» στον Τζόνα Χιλ

Στη δημοσίευσή του, ο διάσημος ράπερ κοινοποίησε αφίσα της κινηματογραφικής κωμωδίας «21 Jump Street» του 2012, με πρωταγωνιστές τους Τζόνα Χιλ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, ως αστυνομικούς που πηγαίνουν σε μυστική αποστολή σε ένα Λύκειο.

Ο Γουέστ συνόδευσε την ανάρτηση με λεζάντα στην οποία αναφέρεται: «Βλέποντας τον Τζόνα Χιλ στο 21 Jump Street με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους».

«Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει εναντίον ενός ή δύο ατόμων και να το μετατρέπει σε μίσος προς εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Κανένας Χριστιανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντισημίτης γνωρίζοντας ότι ο Ιησούς είναι Εβραίος. Ευχαριστώ Τζόνα Χιλ, σε αγαπώ», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Ο Κάνιε Γουέστ τους τελευταίους μήνες δέχθηκε έντονες επικρίσεις επειδή έκανε προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε συνεντεύξεις. Η στάση του είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση επιχειρηματικών συμφωνιών με διάφορες εταιρείες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice