Ο Τζέρεμι Ρένερ στέκεται πλέον στα πόδια του - Τέσσερις μήνες μετά το τρομακτικό ατύχημα

Ταχύτατη ανάρρωση και οικογενειακή εκδρομή σε πάρκο αναψυχής

Newsroom |

Τζέρεμι Ρένερ: Ταχύτατη αποθεραπεία τέσσερις μήνες μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό - Δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια.

Ο Τζέρεμι Ρένερ συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τη βελτίωση της υγείας του, καθώς σε διάστημα λίγων μόλις μηνών αφότου βρέθηκε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το θάνατο, πλέον ανεβάζει εντυπωσιακά βίντεο όπου επιδεικνύει τις οδηγικές του ικανότητες στα μηχανοκίνητα σκούτερ.

Ο 52χρονος αμερικανός ηθοποιός πήγε με την οικογένειά του στο πάρκο Six Flags την Παρασκευή, όπως αναφέρει το TMZ.

Ο σταρ του «Avengers» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία διακρίνεται να στέκει και πάλι στα πόδια του, κρατώντας στο χέρι του ένα μπαστούνι για να στηρίζεται.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τρομακτικό ατύχημα με το εκχιονιστικό, ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έσπασε τριάντα κόκκαλα και τραυματίστηκε στον πνεύμονα και στο συκώτι του όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα το όχημα να περάσει από πάνω του.

Το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά είχε σοκάρει όλο τον κόσμο.

Ο 52χρονος ηθοποιός αναρρώνει πλέον ταχύτατα, παρά τους αρχικούς φόβους των γιατρών ότι μπορούσε να μείνει ανάπηρος.

Τρεις μήνες μετά, ο ίδιος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε κατά τον τραυματισμό του στη διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Νταϊάν Σόγιερ.

Ο ίδιος ο Τζέρεμι Ρένερ ανεβάζει συνέχεια βίντεο στα social media δείχνοντας την πρόοδο που επιτυγχάνει ώστε να ανακάμψει και να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.