Η εμφάνιση της Kate Middleton κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής του Πάσχα
© Samir Hussein/WireImage
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Τι τόλμησε να αλλάξει στην εμφάνισή της σπάζοντας το πρωτόκολλο δεκαετιών;

Έκανε τα media όλου του κόσμου να παραληρούν με μία ανεπαίσθητη αλλά ανατρεπτική αλλαγή στο λουκ της την ημέρα του Πάσχα

Kate Middleton: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

«Είμαι ακόμα πολύ Kate» είχε αναφέρει κάποτε η Κέιτ Μίντλετον. Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τουλάχιστον σε θέματα στιλ έχει διατηρήσει στοιχεία του χαρακτήρα της. Από τις επίσημες τουαλέτες μέχρι τα καθημερινά της ντυσίματα, οι στιλιστικές της επιλογές είναι πηγή έμπνευσης σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό έχει μεγαλύτερη αξία στην περίπτωσή της, καθώς η Κέιτ χρειάζεται να ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες και την εθιμοτυπία της βασιλικής οικογένειας. Η μόδα όμως, συχνά σπάει τους κανόνες και αυτή τη φορά αυτό ίσχυσε μέχρι και για την πριγκίπισσα.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής του Πάσχα, η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ για την παραδοσιακή λειτουργία με φόρεμα και παλτό στο μπλε του κοβαλτίου, ασορτί καπέλο και ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών. Οι θαυμαστές παρατήρησαν το βερνίκι της και την θαύμασαν για το κομψό συνδυασμό της. Ωστόσο, την εμφάνισή της σχολίασαν και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των μίντια, καθώς σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, η Δούκισσα είτε πρέπει να έχει άβαφα νύχια, είτε να επιλέγει μόνο nude αποχρώσεις. Αντίθετα, το σκούρο κόκκινο βερνίκι ήταν μια ανατρεπτική επιλογή. Η Κέιτ σπάνια ξεφεύγει από τα βασιλικά πρωτόκολλα και τους κανόνες. Αυτό προκαλεί ακόμη περισσότερη εντύπωση αν θυμηθούμε το σάλο που είχε προκαλέσει η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με ένα σκούρο βερνίκι στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας το 2018.

Η εμφάνιση της Kate Middleton κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής του Πάσχα
Η εμφάνιση της Kate Middleton στο κάστρο του Ουίνδσορ κατά τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα © Samir Hussein/WireImage

Αν και παραμένει μυστήριο το γιατί δεν επιτρέπεται στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να έχουν πολύχρωμα νύχια, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, αυτό οφείλεται στο ότι η βασιλική οικογένεια θεωρεί ότι τα πολύχρωμα ή ψεύτικα νύχια είναι «χυδαία». Άλλοι πιστεύουν ότι αυτό γίνεται επειδή μια ουδέτερη απόχρωση ταιριάζει με κάθε ντύσιμο. Είναι γεγονός ότι η βασίλισσα χρησιμοποούσε την ίδια απόχρωση (Ballet Slippers της Essie) για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο ειδικός σε θέματα εθιμοτυπίας William Hanson, μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, εξήγησε ότι είθισται το βερνίκι νυχιών στο χρώμα του δέρματος σε επίσημες περιστάσεις και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πένθους. 

Αυτό, βέβαια, που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο Βασιλιάς Κάρολος, μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, είναι λιγότερο αυστηρός όσον αφορά την επιβολή των βασιλικών πρωτοκόλλων ή αν η Κέιτ απλώς αποφάσισε να λανσάρει κάτι νέο φέτος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice