Πού ταξιδεύουν οι Έλληνες celebrities το Πάσχα του 2023;

Άλλος για Κάϊρο τράβηξε και άλλος για Κρήτη

Οι Έλληνες celebrities ταξίδεψαν για τις Πασχαλινές διακοπές του 2023 

Μεγάλη Παρασκευή στην Ύδρα για να δεις τον Επιτάφιο της συνοικίας Καμίνι να μπαίνει στη θάλασσα και να διαβάζεται η Ακολουθία του Επιταφίου, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα κατανυκτική ή στην Κέρκυρα για να ζήσεις το έθιμο Μπότηδες από κοντά και να πετάξεις πήλινα κανάτια; Mερικοί από εμάς μπορεί να ζήσουμε και φέτος αξέχαστο Πάσχα στον Κάμπο, με κ κεφαλαίο, αρκετοί είναι όμως οι διάσημοι Έλληνες celebrities που επέλεξαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα να ταξιδέψουν τόσο στο εξωτερικό όσο και στα αγαπημένα τους νησιά. Κάϊρο, Νέα Υόρκη, Κρήτη, Κέρκυρα εσύ τι προτιμάς τελικά; Kαι επειδή κανένα ταξίδι δεν έχει νόημα πια αν δεν γίνει ποστ στο instagram, αυτά είναι τα μέρη που διάλεξε να περάσει το Πάσχα του το ντόπιο σελέμπριτι.  

H J.Touni πήγε Κάϊρο με Νουνίτο και Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Τελικά με έβγαλε ο καμηλιέρης;» γράφει στο ποστ που δημοσίευσε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη στις Πασχαλινές διακοπές της με τον σύντροφο της. Το ζευγάρι μαζί με τον Νουνίτο έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κάϊρο, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Η influencer ανέβασε βίντεο στα social καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, εκφράζοντας το άγχος της για να προλάβουν την πτήση αλλά και από τα μέρη που επισκέφτηκαν.

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη

Η Κατερίνα Καινούργιου «feeling those NYC vibes» αυτό το Πάσχα. Έφαγε παγωτό από το «The Real Deal», γλυκά, ήπιε το τσάι της, πήρε την φωτογραφική της μηχανή και ξεχύθηκε στους δρόμους της Νέα Υόρκης.

Η Bάσω Λασκαράκη κάνει Πάσχα στο Ηράκλειο Κρήτης με την κόρη της

Μια φωτογραφία της κόρης της Εύας ήταν αρκετή για να γνωστοποιήσει στους ακόλουθους της το μέρος που ταξίδεψε αυτό το Πάσχα. Η Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της γνωστής ηθοποιού χειμώνα καλοκαίρι.

H Βάσια Κωσταρά και η Florida

Φοράει τα εντυπωσιακά ρούχα της νέας κολεξιόν της και τριγυρνάει στους δρόμους της Florida τις ημέρες του Πάσχα. Η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε φυσικά και τα γενέθλια της φίλης της Αθηνάς Besleme.

H Κέλλυ Κελεκίδου γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Παρίσι

Ετοίμασε βαλίτσες, πήρε την οικογένεια της και έφυγε για Παρίσι. Άλλη μια celebrity που θα γιορτάσει στο εξωτερικό γενέθλια και Πάσχα. Έκανε τις εντυπωσιακές πλεξούδες της και δημοσίευσε και φωτογραφία στα social από το πιλοτήριο. Καλά, τι δουλειά είχε στο πιλοτήριο; 

Η Τζένη Μπαλατσινού και το ταξίδι στην Πάτμο με την οικογένειά της

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν ξεκινήσει για το ταξίδι της στην Πάτμο παρέα στους αγαπημένους της. Στην συνέχεια ακολούθησε post με εκκλησιαστικές φωτογραφίες από το Τροπάριο της Κασσιανής στο Μοναστήρι Αγίου Ιωάννη Θεολόγου. 

Η Άντζελα Γκερέκου και το Πασχαλινό ταξίδι στην Κέρκυρα

«Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Αναμένοντας την Αγία Ανάσταση στο Μοναδικό Πάσχα της Κέρκυρας», έγραψε στην ανάρτησή της η πρώην Υπουργός Τουρισμού και πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της Ελιάς» που θα περάσει και το φετινό Πάσχα στον τόπο καταγωγής της. Καφεδάκι στο Λιστον με την Νίνα και έτοιμη να να γιορτάσει στο νησί το Πάσχα, δίπλα στην οικογένειά και τους φίλους της. 

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην Ιταλία με τις κόρες της

Μαζί με τους δυο μονόκερούς της ταξίδεψε για τις διακοπές του Πάσχα στην Ιταλία λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Νικόλα Φαράκλα. Η δημοσιογράφος απολαμβάνει στιγμές με τις κόρες της και δημοσιεύει στιγμιότυπα από το πρωινό τους.