Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η κόρη του - Βρισκόταν στην Ατλάντα για γυρίσματα με την Κάμερον Ντίαζ.
Αιφνίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ © Cristobal Herrera-Ulashkevich/EPA
Celebrities

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από «ιατρική επιπλοκή» ο Τζέιμι Φοξ

Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η κόρη του - Βρισκόταν στην Ατλάντα για γυρίσματα με την Κάμερον Ντίαζ.

Η οικογένεια του Τζέιμι Φοξ αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης ότι ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην Ατλάντα μετά από «ιατρική επιπλοκή».

Την πληροφορία γνωστοποίησε η κόρη του Κορίν, σε δήλωσή της στο Instagram. «Ευτυχώς λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης προσοχής είναι ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του 55χρονου Αμερικανού ηθοποιού. Ορισμένοι ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένου του TMZ, πρότειναν ότι ο Φοξ μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο την Τρίτη.

Ο Τζέιμι Φοξ βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα του «Back in Action», μιας κωμωδίας του Netflix που σηματοδοτεί την επιστροφή της Κάμερον Ντίαζ σε κινηματογραφικό ρόλο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Ο Τζέιμι Φοξ κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου το 2005 για την ερμηνεία του στον ρόλο του πιανίστα και τραγουδιστή Ρέι Τσαρλς στη βιογραφική ταινία «Ray» και ήταν υποψήφιος για τον Β' ανδρικό ρόλο την ίδια χρονιά, για τον ρόλο του στο δράμα «Collateral», στο οποίο συμπρωταγωνίστησε με τον Τομ Κρουζ.

Άλλες βασικές ταινίες του περιλαμβάνουν τα «Django Unchained», «Annie», «Jarhead», καθώς και το κινηματογραφικό φραντσάιζ του Spider-Man.

Έχει κάνει επίσης πέντε άλμπουμ, τα τέσσερα τελευταία εκ των οποίων έχουν μπει στο Top 10 των ΗΠΑ και κέρδισε ένα βραβείο Grammy το 2010 για το σινγκλ «Blame It».

Ο Τζέιμι Φοξ έχει δύο παιδιά, την Κορίν και την Αναλίζ Μπίσοπ.

(Με πληροφορίες του Guardian)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice