Ο Νίκολας Κέιτζ δήλωσε ότι το να φάει κατσαρίδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Vampire's Kiss» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα του.
Με αφορμή το «Renfield» που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Νίκολας Κέιτζ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται δοκιμάσει ξανά κατσαρίδες © YouTube / Universal Pictures
Celebrities

Ο Νίκολας Κέιτζ μετανιώνει που έφαγε ζωντανή κατσαρίδα για τις ανάγκες ταινίας: «Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά»

Παραδέχεται ωστόσο ότι η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να λύσει το επισιτιστικό πρόβλημα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Νίκολας Κέιτζ δήλωσε ότι το να φάει κατσαρίδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Vampire's Kiss» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα του.

Ο Νίκολας Κέιτζ θα έκανε τα πάντα για την τέχνη της υποκριτικής, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται δοκιμάσει ξανά κατσαρίδες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι το να φάει δύο ζωντανές κατσαρίδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Vampire's Kiss» το 1988 είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του. «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ», δήλωσε ο Νίκολας Κέιτζ στο Yahoo! Entertainment. «Λυπάμαι που το έκανα».

O 59χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν ακόμη βαμπιρικό ρόλο, στην ταινία «Renfield», σε σκηνοθεσία Κρις ΜακΚέι, στην οποία ωστόσο διερευνά μια «εντελώς διαφορετική εκδοχή» του Δράκουλα. Με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ, ο δευτερεύων χαρακτήρας του Κέιτζ είναι εκείνος ενός ναρκισσιστικού αφεντικού.

«Πρόκειται για μια τοξική σχέση μεταξύ του Ρένφιλντ και του Δράκουλα. Συνήθως, όταν βλέπουμε τον Ρένφιλντ στις ταινίες, απεικονίζεται με έναν γκροτέσκο τρόπο. Ο Νικ [Χουλτ] είναι ένας πολύ γοητευτικός, όμορφος, κομψός, αστείος και πνευματώδης ηθοποιός. Οπότε αυτή είναι μια μοναδική άποψη», εξήγησε ο Κέιτζ.

Renfield | Official Trailer

Στο «Renfield», είναι ο Νίκολας Χουλτ αυτός που τρώει κατσαρίδες. Αν και σε αυτή την περίπτωση, τα ζωύφια δεν ήταν πραγματικά.

«Οι κατσαρίδες που έφαγα σε αυτή την ταινία ήταν καραμέλες», δήλωσε ο Χουλτ. Αν και ο Νίκολας Κέιτζ δεν θα ξαναφάει έντομα μπροστά στην κάμερα, ανέφερε ότι η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να λύσει ένα πραγματικό επισιτιστικό πρόβλημα.

«Αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από τη φοβία σας να τρώτε έντομα, θα μπορούσατε να λύσετε την παγκόσμια πείνα. Υψηλή πρωτεΐνη, καθόλου λίπος, εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, αφθονία. Είναι παντού! Αλλά όχι, δεν πρόκειται να συμβεί», πρόσθεσε. 

(Με πληροφορίες του Yahoo! Entertainment)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice