Η Ζεντάγια είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitto - Η Αμερικανίδα σταρ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εμβληματικής τσάντας Capucines.
Η Ζεντάγια γίνεται η νεότερη πρέσβειρα της Louis Vuitton © Eurokinissi
Celebrities

Νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton η Ζεντάγια

Ποζάρει σε λαμπερή καμπάνια με φόντο την Κυανή Ακτή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ζεντάγια είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton - Η Αμερικανίδα σταρ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εμβληματικής τσάντας Capucines.

Μέσα από το διάσημο φακό των Μερτ Άλας και Μάρκους Πίγκοτ με φόντο τη θάλασσα της Κυανής Ακτής, η Αμερικανίδα σταρ Ζεντάγια έγινε το πρόσωπο της ολοκαίνουργιας καμπάνιας του διάσημου οίκου Louis Vuitton, για την εμβληματική τσάντα Capucines.

Σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο, η τσάντα Capucines η οποία «δημιουργήθηκε από τον Νικολά Γκεσκιέρ το 2013, πήρε το όνομά της από τον παριζιάνικο δρόμο Rue Neuve-des-Capucines, όπου ο Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1854».

Είναι φτιαγμένη από δέρμα Taurillon, συνδυάζει πολλαπλά στυλ και περιλαμβάνει το διάσημο μονόγραμμα του οίκου.

«Είναι εκπληκτικά φτιαγμένη και ανθεκτική», δήλωσε η νεότερη πρέσβειρα της Louis Vuitton και βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός στη Vogue.

«Όταν αγοράζω κάτι, θέλω να μου κρατήσει πολύ. Δεν είμαι πάντα προσεκτική με τις τσάντες, μπορεί να τις «πετάω»… θέλω να την χρησιμοποιώ πραγματικά και να ξέρω ότι είναι ανθεκτική», προσέθεσε η Zendaya.

Η Ζεντάγια είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton - Η Αμερικανίδα σταρ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εμβληματικής τσάντας Capucines.
Η τσάντα Capucines δημιουργήθηκε από τον Νικολά Γκεσκιέρ το 2013 © Instagram/Louis Vuitton

Η φωτογράφιση έγινε στο Ροκεμπρύν-Καπ-Μαρτέν στη βίλα που σχεδίασε η πρωτοπόρος του μοντερνιστικού κινήματος αρχιτέκτονας, Αϊλίν Γκρέι με την επιμέλεια του στενού της φίλου και στιλίστα Λο Ρόατς.

Zendaya and the Capucines I LOUIS VUITTON

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice