Λίντα Εβαντζελίστα: Βιβλίο με την υπογραφή του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαϊζέλ - «Το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης».
Η Λίντα Εβαντζελίστα ανακοίνωσε την έκδοση του βιβλίου της με φωτογραφίες του Στίβεν Μαϊζέλ © Instagram/Linda Evangelista
Celebrities

To βιβλίο της Λίντα Εβαντζελίστα με την υπογραφή του θρυλικού φωτογράφου Στίβεν Μαϊζέλ

Σχέση καλλιτέχνη και μούσας η συνεργασία τους στο πέρασμα του χρόνου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίντα Εβαντζελίστα: Βιβλίο με την υπογραφή του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαϊζέλ - «Το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης».

Mε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών, ανακοίνωσε την έκδοση του βιβλίου της με τίτλο «Linda Evangelista Photographed By Steven Meisel».

To βιβλίο, το οποίο προλογίζει ο συγγραφέας και πρώην συντάκτης της Vogue, Ουίλιαμ Νόργουιτς περιέχει περισσότερες από 180 φωτογραφίες με την υπογραφή του κορυφαίου Αμερικανού φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαϊζέλ.

«Φτιάχνουμε εικόνες μαζί από τότε που γνωριστήκαμε, το 1987. Το βιβλίο γιορτάζει την φιλία μας και αποτελεί μια έκφραση ευγνωμοσύνης για τη ζωή και την καριέρα μας», έγραψε η Καναδή σταρ στο Instagram η οποία θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 700 περιοδικά.

Σύμφωνα με την σύνοψη του βιβλίου «από την πρώτη φωτογράφιση το 1987, οι εικόνες του θρυλικού φωτογράφου και της Λίντα Εβαντζελίστα, είναι το αποτέλεσμα μιας αξιοσημείωτης δημιουργικής συμβίωσης μεταξύ φωτογράφου και μούσας». Όπως αναφέρει η Dailymail, το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από τις 13 Σεπτεμβρίου, μέσω του εκδοτικού οίκου Phaidon.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice