Ο οίκος Balenciaga ζητάει συγνώμη για τις διαφημίσεις με παιδιά και BDSM αρκουδάκια
Η Κιμ Καρντάσιαν © ΕPA/Justin Lane
Celebrities

Κιμ Καρντάσιαν: «Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήμουν δικηγόρος και όχι σταρ»

Η αποκάλυψη για τη νομική και τον πατέρα της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κιμ Καρντάσιαν: «Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήμουν δικηγόρος και όχι σταρ» - Η αποκάλυψη για τη νομική και τον πατέρα της

Με «ευχαρίστηση» θα παρατούσε τη ζωή που κάνει και τη δημοσιότητα προκειμένου να ασχοληθεί με τη νομική η Κιμ Καρντάσιαν όπως παραδέχθηκε στο «Time100 Summit».

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο λόγος που θα γινόταν δικηγόρος ήταν ο πατέρας της αφού τον θαύμαζε και ήταν το πρότυπό της.

«Ξέρω ότι δεν θα περίμενε ποτέ να ακολουθήσω τον δρόμο του, όμως το έκανα. Αν κι έχω να πω ότι η μητέρα μου με δίδαξε κι εκείνη πολλά περισσότερα από αυτά που έχω πει δημόσια», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Αναφερόμενη στην Κρις Τζένερ, εξήγησε πως στο παρελθόν έχει αστειευτεί πολλές φορές πως θα άφηνε τα reality, τη ζωή της περσόνας για να γίνει «δικηγόρος πλήρους απασχόλησης».

«Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη, αν ήμουν δικηγόρος πλήρους απασχόλησης και όχι σταρ. Το ταξίδι μου αυτά τα χρόνια, μου άνοιξε τα μάτια. Λέω στη μητέρα μου συχνά πως "η Κιμ Κ. συνταξιοδοτείται και θα γίνω μια απλή δικηγόρος"», σημείωσε.

«Κυκλοφορούν διάφορα στην τηλεόραση και τον τύπο, όμως οι φίλοι μου γνωρίζουν πόσο εκτιμώ τον ελεύθερο χρόνο μου και την ιδιωτική μου ζωή», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice