Hailey Bieber Baldwin
Hailey Bieber Baldwin © EPA/RINGO CHIU
Celebrities

«Το θέλω πολύ αλλά με τρομάζει» - Η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε γιατί δεν έχει επιδιώξει ακόμα να γίνει μητέρα

Τι αποκάλυψε για το εγκεφαλικό που υπέστη

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Χέιλι Μπίμπερ για τη μητρότητα: «Το θέλω πολύ αλλά με τρομάζει» - Τι αποκάλυψε για το εγκεφαλικό που υπέστη

Παρά τις περιπέτειες υγείας που αντιμετωπίζουν η Χέιλι και ο Τζάστιν Μπίμπερ, το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί πολλά νέα ζευγάρια παραμένει στο μυαλό τους: Θα αποφασίσουν να κάνουν παιδιά και, αν ναι, πότε θα είναι ο κατάλληλος χρόνος.

Σε μια συνέντευξή της στους "Sunday Times", η Χέιλι αναγνώρισε αυτή την αμφιβολία και σχολίασε: «Θέλω πολύ να κάνουμε παιδιά, αλλά ταυτόχρονα αισθάνομαι φόβο. Οι αρνητικές σχόλια που ακούω για τον σύζυγό μου και τους φίλους μου με επηρεάζουν. Δεν μπορώ να φανταστώ να δέχομαι κριτική και για τα παιδιά μας. Η μόνη μας επιλογή είναι να τα αναθρέψουμε με αγάπη και ασφάλεια, έτσι ώστε να αισθάνονται αγαπημένα».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, το 26χρονο μοντέλο μίλησε επίσης για το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάρτιο του 2022, αναφέροντας: «Την επόμενη μέρα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, μπήκα στο Ίντερνετ. Ήθελα να μιλήσω η ίδια για ό,τι μού συνέβη, γιατί όλοι έκαναν εικασίες. Αν αφήσεις αυτά τα πράγματα να σου στερήσουν τη φωνή, επιτρέπεις σε άλλους να αποφασίζουν πώς ζεις τη ζωή σου. Κάποιες φορές το μόνο που θέλω είναι να κουλουριαστώ και να ζήσω σαν ερημίτης. Σκέφτομαι, αν ο κόσμος σκέφτεται έτσι, ίσως το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μείνω σπίτι. Αλλά πραγματικά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice