Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
© EPA/PETER FOLEY
Celebrities

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έδειχναν νευρικοί αλλά δεν κινδύνευσαν» - Η αποκάλυψη οδηγού ταξί που τους μετέφερε

Τι είπε για την «καταδίωξη που υπέστησαν από παπαράτσι»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η αποκάλυψη οδηγού ταξί που τους μετέφερε - Τι είπε για την «καταδίωξη που υπέστησαν από παπαράτσι»

Ένας οδηγός ταξί της Νέας Υόρκης που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για περίπου 10 λεπτά το βράδυ της Τρίτης, καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους φωτογράφους, δήλωσε ότι το ζευγάρι ήταν σαφώς νευρικό κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδρομής τους.

Ο Sukhcharn Singh δήλωσε στο BBC ότι τους πήρε από ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Μανχάταν. Ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν ανέφερε σε δήλωσή του ότι το ζευγάρι υπέστη μια «ανελέητη καταδίωξη» που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες.

Όμως ο Singh, ο οποίος ήταν μάρτυρας ενός μέρους του... δράματος, δεν χαρακτήρισε την εμπειρία του ως «επικίνδυνη καταδίωξη από παπαράτσι».

«Βρισκόμουν στην 67η οδό και τότε με σταμάτησε ο φρουρός ασφαλείας. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του μπήκαν στο ταξί μου», είπε.

«Μας μπλόκαρε ένα απορριμματοφόρο και ξαφνικά ήρθαν οι παπαράτσι και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες». Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν έτοιμοι να πουν στον ταξιτζή τον προορισμό τους, όταν ο φρουρός ασφαλείας τους τους τηλεφώνησε για να επιστρέψουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Έδειχναν νευρικοί, νομίζω ότι τους κυνηγούσαν όλη την ημέρα ή κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Singh.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν ανέφερε ότι είχαν βιώσει μια «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» την Τρίτη. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι πολυάριθμοι φωτογράφοι «έκαναν τη μετακίνησή τους δύσκολη».

Το ζευγάρι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να παραστεί σε μια τελετή απονομής βραβείων - τα Ms Foundation Women of Vision Awards. Όταν καταδιώχθηκαν μετά την αποχώρησή τους, είπε ο εκπρόσωπος, προσπάθησαν να προστατευτούν από τους παπαράτσι πηγαίνοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν - από όπου τους παρέλαβε ο Singh. Τουλάχιστον για τα λίγα λεπτά που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του Singh, ο ίδιος δεν πίστευε ότι κινδύνευαν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice