Λούκας Γιώρκας: «Της έκανα πρόταση γάμου - Αν έλεγε όχι, θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

Η δήλωση του Κύπριου τραγουδιστή για τη μέλλουσα σύζυγό του

Newsroom |

Λούκας Γιώργκας: Ο Κύπριος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του για τον γάμο του και την πρόταση στη μέλλουσα σύζυγό του

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί - αν μη τι άλλο - προχώρησε ο Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, αναφορικά με την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του.

Μιλώντας για την πρόταση γάμου που έκανε στη Βασιλική Σαλαμπάση, με την οποία παντρεύονται σε λίγες εβδομάδες, ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε ότι «θα την έσπρωχνε στον γκρεμό», αν δεν δεχόταν να τον παντρευτεί.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι, θα την έσπρωχνα στον γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα είναι κλειστός. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

Σε άλλο σημείο στην ίδια συνέντευξη στο MEGA, o τραγουδιστής επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».