Τζέιντ Τζάγκερ: Πρόστιμο 2.200 ευρώ επιβλήθηκε στην κόρη του Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones, για επίθεση σε αστυνομικό στην Ίμπιζα.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζέιντ Τζάγκερ επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά την παραμονή της στην Ίμπιζα © EPA/ Horst Ossinger
Celebrities

Πρόστιμο στην κόρη του Μικ Τζάγκερ για επίθεση σε αστυνομικό στην Ίμπιζα

Διαπληκτίστηκε σε εστιατόριο του κοσμοπολίτικου νησιού η σχεδιάστρια κοσμημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέιντ Τζάγκερ: Πρόστιμο 2.200 ευρώ επιβλήθηκε στην κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, για επίθεση σε αστυνομικό στην Ίμπιζα.

Ισπανικό δικαστήριο επέβαλε σήμερα πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ στην κόρη του Μικ Τζάγκερ, Τζέιντ Τζάγκερ, επειδή επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό κατά την παραμονή της στην Ίμπιζα.

Η 51χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων συνελήφθη την Τετάρτη μαζί με έναν άνδρα, έπειτα από διαπληκτισμό σε ένα εστιατόριο του κοσμοπολίτικου νησιού.

Σήμερα, η Τζάγκερ συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ για αντίσταση κατά της αρχής και 200 ευρώ για μικροτραυματισμό, καθώς και αποζημίωση 800 ευρώ στον αστυνομικό.

Ο άνδρας που την συνόδευε, για τον οποίο οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του ονόματός του, Α.Γ., καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών για βιαιοπραγία.

Στην Ισπανία, για τις ποινές που είναι μικρότερες των δύο ετών συνήθως δίνεται αναστολή, εκτός και αν ο κατηγορούμενος έχει ποινικό μητρώο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice