«Βρίσκομαι σε καλό σημείο» - Τι απάντησε η Kιμ Καρντάσιαν για τη ζωή μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουεστ

«Δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια»

Look Team |

H Kιμ Καρντάσιαν για τη ζωή μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουεστ: «Βρίσκομαι σε καλό σημείο» - «Δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια»

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πρόσφατα λεπτομέρειες για τη ζωή της μετά το διάσημο διαζύγιό της από τον ράπερ Κάνιε Γουέστ. Σε μια συνέντευξη στο podcast "On Purpose with Jay Shetty", η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση και βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά ανθρώπων που της προσφέρουν αμέριστη υποστήριξη.

«Κάτι που έμαθα είναι ότι δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια. Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό», αποκάλυψε στη συνέντευξη η Κιμ Καρντάσιαν. Απέφυγε να αναφέρει το όνομα του πρώην συζύγου της αλλά υπαινίχθηκε τις αντικρουόμενες απόψεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Τόνισε, όμως, πως ο γάμος τους ήταν όμορφος.

«Είναι εντάξει να έχεις αυτές τις διαφορετικές απόψεις. Γι' αυτό ο κόσμος γυρίζει. Αλλά αν δεν ευθυγραμμίζεστε στις ίδιες αξίες και ηθικές και πράγματα στον πυρήνα σας, τότε είναι εντάξει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ζωή είναι τόσο σύντομη και θα πρέπει να πάτε να βρείτε τους ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε», ανέφερε η Καρντάσιαν για τη σημασία της αποδοχής άλλων απόψεων.

Τέλος, υπογράμμισε πως το τέλος μιας σχέσης δεν ισοδυναμεί με αποτυχία σημειώνοντας πως «μερικές φορές νιώθω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν μια σχέση δεν πετύχει, είναι αποτυχία, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. 15 χρόνια μαζί, 10 χρόνια. Αυτό δεν είναι αποτυχία. Αυτό είναι τόσο όμορφο».