Πριγιάνκα Τσόπρα
Η Πριγιάνκα Τσόπρα © EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

«Ο σκηνοθέτης είπε, θέλω να δω το εσώρουχό της» - H συγκλονιστική αποκάλυψη της Πριγιάνκα Τσόπρα

Εγκατέλειψε τα γυρίσματα και αποζημίωσε την παραγωγή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πριγιάνκα Τσόπρα: «Ο σκηνοθέτης είπε, θέλω να δω το εσώρουχό της, αλλιώς γιατί να έρθει κάποιος να δει την ταινία» - Εγκατέλειψε τα γυρίσματα και αποζημίωσε την παραγωγή

Αποκαλύψεις για μία «εξευτελιστική» στιγμή της καριέρας της πραγματοποίησε η Πριγιάνκα Τσόπρα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Όπως αφηγήθηκε η 40χρονη ηθοποιός περίπου το 2002 με 2003, εγκατέλειψε τα γυρίσματα μιας ταινίας εξαιτίας της συμπεριφοράς του σκηνοθέτη.

«Υποδύομαι τη μυστική πράκτορα και αποπλανώ έναν τύπο – προφανώς, αυτό κάνουν τα κορίτσια που είναι μυστικοί πράκτορες. Και πρέπει να βγάλω ένα ένα τα ρούχα μου. Ήθελα να φορέσω πολλές στρώσεις αλλά ο σκηνοθέτης είπε, “όχι, θέλω να δω το εσώρουχό της. Αλλιώς γιατί να έρθει κάποιος να δει αυτή την ταινία”».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «δεν το είπε σε εμένα αλλά στον στιλίστα μπροστά μου. Ήταν τόσο εξευτελιστικό. Ένιωθα λες και δεν έχω περισσότερη αξία από ένα χρηστικό αντικείμενο, ότι η τέχνη μου δεν μετράει, ότι η συνεισφορά μου δεν μετράει».

Αξίζει να σημειωθεί πως αφότου αποχώρησε από τα γυρίσματα, έπεισε τον πατέρα της να αποζημιώσει με τα δικά του χρήματα την παραγωγή. «Ήμουν 17 χρονών όταν άρχισα να δουλεύω. Έχω σχολιαστεί για τις πράξεις και τις αποφάσεις μου. Έμαθα πώς να προστατεύομαι χτίζοντας όρια και τείχη. Αλλά μετά από τόσο καιρό, οι γραμμές θολώνουν. Η δημόσια και η προσωπική ταυτότητά μου γίνονται, κατά κάποιον τρόπο, ένα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice