Από αριστέρα: Kate Moss, Jennifer Aniston, Anna Wintour.
Από αριστέρα: Kate Moss, Jennifer Aniston, Anna Wintour.
Celebrities

6 iconic celebrities που δεν έχουν αλλάξει ποτέ το στιλ τους

Τα μεγαλύτερα fashion icons μας αποδεικνύουν πως το κλειδί για ένα μοναδικό στιλ είναι η αφοσίωση

Η Jennifer Aniston, η J.Lo, η Anna Wintour και η Avril Lavigne, μοιράζονται ένακοινό: Μένουν πιστές στην προσωπική τους αισθητική, μαθαίνοντας μας τι σημαίνει «signature style»

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από τις celebrities που ξεχωρίζουν για το μοναδικό και άμεσα αναγνωρίσιμο στιλ τους; Ξέρετε, εκείνες που χαρακτηρίζονται ως «style icons» και εμπνέουν για ολόκληρες δεκαετίες την μόδα με τις μοναδικές τους εμφανίσεις; Λοιπόν, η απάντηση κρύβεται στη λέξη: «αφοσίωση». Οι παρακάτω superstars δεν έχουν υποκύψει ποτέ σε φευγαλέες τάσεις ή σε ριψοκίνδυνους πειραματισμούς. Αντίθετα, έχουν αγκαλιάσει την ατομικότητα τους, δημιουργώντας μια ταυτότητα στη μόδα που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Πάρτε για παράδειγμα την Jennifer Anniston ή την Kate Moss με τα πάντοτε αψεγάδιαστα looks τους, το εμβληματικό στιλ της Anna Wintour και την ultra glam αισθητική της Beyoncé. Ας μελετήσουμε λοιπόν τα βήματά τους, παίρνοντας λίγη έμπνευση για το δικό μας signature style.

Jennifer Anniston

Signature style: Μίνιμαλ LBD

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε φωτογραφίες της Aniston που να φοράει έντονα χρώματα και φανταχτερά prints, καθώς επιλέγει σχεδόν αποκλειστικά το μαύρο, το navy blue και τις αποχρώσεις του μπεζ. Μέχρι και στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, η διάσημη ηθοποιός μένει πιστή στο μίνιμαλ στιλ που την έκανε να ξεχωρίσει στα 90s, δείχνοντας πάντα την προτίμησή της στα κλασικά, tailored ρούχα. Εάν χρειαζόταν να της δώσουμε έναν τίτλο, θα ήταν εκείνος της celebrity που έχει φορέσει τα περισσότερα little black dresses.

Beyoncé

Signature style: Χρυσά bodycon φορέματα

Γνωστή για τις άψογες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η Queen B, θα λέγαμε ότι τρέφει μια μεγάλη αγάπη για τα λαμπερά και statement-making φορέματα που αγκαλιάζουν υπέροχα τις διάσημες καμπύλες της. Δεν φοβάται να τολμήσει με έντονα κοψίματα, see-through διαφάνειες και πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα, αναδεικνύοντας πολύ συχνά, νέους σχεδιαστές. Παρόλα αυτά, το στιλ της παραμένει πάντοτε το ίδιο δυναμικό, glamorous και επιβλητικά σέξι, με το χρυσό χρώμα να είναι μια σταθερή επιλογή σε κάθε της εμφάνιση.

Anna Wintour

Signature style: Εκλεπτυσμένα σύνολα και το iconic καρέ

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από αυτή την λίστα, η εμβληματική Anna Wintour. Το κυριολεκτικά ακλόνητο στιλ της, έχει γίνει συνώνυμο του ρόλου της ως αρχισυντάκτρια της Vogue και της ηγετικής της  θέσης στην βιομηχανία της μόδας. Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται κυρίως από αυστηρά tailored κομμάτια όπως σακάκια, μακριά παλτό και midi φούστες. Συνδιάζει αβίαστα την κλασική κομψότητα, ενσωματώνοντας statement κοσμήματα, ενώ τα χαρακτηριστικά καρέ μαλλιά και τα oversized γυαλιά ηλίου, προσθέτουν ένα έντονο μυστήριο που την καθορίζει.

Jennifer Lopez

Signature style: Glam-street εμφανίσεις

«I’m still Jenny from the block» τραγούδησε η J.Lo, κάτι που βλέπουμε να ισχύει ακόμα, καθώς πλέον στα 53α της, η εντυπωσιακή λατίνα δεν έχει αλλάξει τη χαρακτηριστική της αισθητική στο street style. Σκέψου σεταρισμένες φόρμες, συνδυασμένες με κάποια glam τσάντα, oversized γυαλιά ηλίου, ψηλή αλογοουρά, και φυσικά, μεγάλους χρυσούς κρίκους στα αυτιά. Βέβαια, πλέον, η Lopez συνδυάζει όλα τα παραπάνω με πανάκριβες τσάντες Hermès. Ξέρετε, casual.

Kate Moss

Signature style:  Rock ‘n’ roll, but make it chic

Το στιλ της Kate Moss είναι iconic. Πώς αλλιώς μπορούμε να το περιγράψουμε; Από τότε που κυριαρχούσε ως supermodel στις αρχές των 90s μέχρι και σήμερα, η ανεπιτήδευτα cool αισθητική της δεν λέει να αλλάξει, παραμένοντας όμως πάντα επίκαιρη. Συνεχίζει να αγαπά το grunge, το boho, το μαύρο χρώμα, τα animal prints και το ανδρόγυνο ύφος. Έχει μια μοναδική ικανότητα να παντρεύει με μοναδικό γούστο τις vintage της ανακαλύψεις ακόμα και με τα πιο high fashion κομμάτια, και μέχρι σήμερα, συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές fashion στιγμές, σαν να βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της.

Avril Lavigne

Signature style: Punk princess

Η Avril Lavigne, είναι κυρίως γνωστή για τους pop punk ύμνους όπως το sk8er boi, αλλά και για το αξιοσημείωτα σταθερό girly-punk προσωπικό της στιλ. Από τις πρώτες της εμφανίσεις στις αρχές των 00s, μέχρι και σήμερα, η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει πολύ ταρτάν, καρφιά, τούλι και δερμάτινα jackets. Τα χαρακτηριστικά πλατινέ της μαλλιά και το έντονο eyeliner, είναι μια ακόμα προσθήκη που πρεσβεύουν τον επαναστατικό της χαρακτήρα. Ακόμα μια προσωπικότητα που παρέμεινε πιστή στις ρίζες της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice