Η πιο καλοκαιρινή συλλογή Versace σε συνεργασία με την Dua Lipa

Το λαμπερό αστέρι της ποπ μουσικής βρέθηκε στον κόσμο της μόδας και οι πιο μαγικές δημιουργίες έγιναν πραγματικότητα

“The Holiday”: Η συνεργασία του Versace με την Dua Lipa για μια νέα καλοκαιρινή κολεξιόν

Σε μια μυθική τοποθεσία στις Κάννες, η Dua Lipa σε συνεργασία με την Donatella Versace “πάντρεψαν” τις δύο τέχνες: τη μουσική και τη μόδα. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένο. Η απόλυτη καλοκαιρινή κολεξιόν σε ένα μοναδικό τοπίο και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.  

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο προσωπικότητες δημιοργούν κάτι κοινό. Η σχέση τους ξεκίνησε ήδη από το 2018, όταν η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κορμάκι και ένα τζιν μπουφάν με το χαρακτηριστικό εμπριμέ του οίκου για την πρώτη της εμφάνιση στα Brit Awards. Η Dua Lipa συνέχισε τη συνεργασία της με τον οίκο συμμετέχοντας σε καμπάνιες και ροκάροντας ρούχα και αξεσουάρ του. 

Την εποχή που οι Κάννες λόγω του φεστιβάλ κινηματογράφου αποτελούν τον πιο hot προορισμό, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε μια βίλα, δημιουργόντας ένα παραδεισένιο σκηνικό. Η πασαρέλα τοποθετήθηκε στο κέντρο της πισίνας, δημιουργώντας της αίσθηση του infinity, ενώ τη στιγμή του show στα μάτια του κοινού δημιουργήθηκε ένα μοναδικό illusion. 

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν influencers και χαρακτηριστικές προσωπικότητες της Gen-Z γενιάς, όπως η dj Peggy Gou και ο οδηγός F1 Lewis Hamilton. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Rosie Huntington με το σύζηγό της Jason Statham, ως ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια. 

Με αναφορές από το Mermaidcore trend και την πολυαναμενόμενη ταινία της Barbie, o Versace δημιούργησε την πιο λαμπερή και fresh κολεξιόν για το φετινό καλοκαίρι. Sexy ημιδιάφανα μεταλλικά φορέματα, μίνι φούστες διακοσμημένες με πεταλούδες και εντυπωσιακές κάπρι βερμούδες. Πηγή έμπνευσης της συγκεκριμένης συλλογής, όπως μας αποκάλυψε η Lipa, ήταν το καλοκαιρινό κλίμα που ανεβάζει τη διάθεση για δημιουργία των πιο χαριτωμένων εμφανίσεων.   

Πέρα από τα μαύρα σύνολα, η χρωματική παλέτα της κολεξιόν κινήθηκε γύρω από τα παστέλ. Το απαλό ροζ, τα charms με το ανάγλυφο της μέδουσας και το χαρακτηριστικό μπλε εμπριμέ του οίκου πρωταγωνιστούσαν. “Η πιο χαριτωμένη, κοριτσίστικη και καλοκαιρινή συλλογή” είπε η τραγουδίστρια. 

Από τους λόφους του Hollywood στις Κάννες, ο Versace είναι ο οίκος των αστέρων που πανέξυπνα αξιοποιεί νέα μέσα και τρόπους προώθησής του. Η συλλογή έγινε άμεσα διαθέσιμη στο κοινό, παρουσιάζοντας νέες τάσεις και αποτελώντας πηγή έμπνευσης για το φετινό καλοκαίρι.