Viral τα νεύρα της Σελένα Γκόμεζ με τον σωματοφύλακά της

Τι ακριβώς συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σελένα Γκόμεζ: Έξαλλη η τραγουδίστρια με τον σωματοφύλακά της - Τι ακριβώς συνέβη

Η Σελένα Γκόμεζ έκλεψε την παράσταση στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι, αλλά όχι μόνο με την παρουσία της. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο σόου της συναδέλφου της και Pop Idol.

Ωστόσο, η αντίδραση της Γκόμεζ σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον σωματοφύλακά της την έφερε στην κορυφή των τάσεων σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες. Έτσι, η Γκόμεζ έγινε θέαμα ακόμα πριν η Μπιγιονσέ ανέβει στη σκηνή. Καθώς προχωρούσε προς τη θέση της, η ηθοποιός βρέθηκε σε έντονη διαμάχη με έναν από τους σωματοφύλακές της. Η επεισοδιακή ανταλλαγή απόψεων έλκυσε την προσοχή του μεγαλύτερου μέρους του κοινού, με ορισμένους να βιντεοσκοπούν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Καθώς οι χρήστες του Twitter μοιράζονταν τις απόψεις τους, διαδόθηκαν διάφορες φήμες σχετικά με τον λόγο που προκάλεσε το ξέσπασμα της Γκόμεζ. Κάποιοι υποστήριξαν ότι η ένταση της προήλθε από την καθυστέρηση της τραγουδίστριας για τη συναυλία. Ωστόσο, οι περισσότεροι υποστήριξαν ότι η Γκόμεζ εξοργίστηκε από τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο ο σωματοφύλακάς της αντιμετώπισε έναν από τους θαυμαστές της που προσπάθησε να την πλησιάσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice