Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Φάνης Μουρατίδης
© NDP Photo Agency/Elli Poupoulidou
Celebrities

6 ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που ερωτεύτηκαν σε γυρίσματα και είναι ακόμη μαζί

Από τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη μέχρι την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου

Ζευγάρια διάσημων Ελλήνων ηθοποιών που ερωτεύτηκαν σε γυρίσματα και είναι ακόμη μαζί 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ερωτεύτηκαν το 1964 όταν γύριζαν την ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», η Τζένη Καρέζη συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Κονσέρτο για Πολυβόλα» με τον Κώστα Καζάκο, έπαιζαν τάβλι στα διαλείμματα των γυρισμάτων και έμειναν 26-27 χρόνια μαζί ενώ η Έλλη Λαμπέτη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Χορν στα γυρίσματα της ταινίας «Κυριακάτικο ξύπνημα». Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα σειρών ή ταινιών κατέληξαν να είναι ζευγάρια στην πραγματική ζωή και να ζήσουν θυελλώδεις έρωτες που εκτυλίχθηκαν καθημερινά σε πλατό και set γυρισμάτων. Κάποιοι από αυτούς κράτησαν όσο ήταν γραφτό και άλλοι ζουν τον έρωτα μέχρι και σήμερα. Παρακάτω σου έχουμε 6 ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν πίσω από τις οθόνες και είναι έως τώρα μαζί.

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου
© NDP Photo Agency

Η πραγματική τους γνωριμία έγινε στα γυρίσματα της σειράς «Στα φτερά του Έρωτα» την περίοδο 1999-2003. Όταν ξανασυναντήθηκαν όμως στο πλατό της σειράς «Βέρα στο δεξί» στην αρχή αντάλλασαν μόνο ένα τυπικό «γεια» μια και δεν είχαν πολλές κοινές σκηνές, αλλά στη συνέχεια γνωρίστηκαν καλύτερα γιατί έπαιζαν σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Τότε ήταν που τα συναισθήματα τους άρχισαν να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Αυτό που έκανε όμως εντύπωση στην ηθοποιό όταν συστήθηκαν ήταν η ευγένειά του Αλέξανδρου Σταύρου και το πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι. Εκείνος πάλι από την πρώτη στιγμή, που την είδε δεν ήθελε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Το σίγουρο είναι ότι «πρώτα μάθανε άλλωστε να δουλεύουν μαζί και μετά να είναι μαζί». Το ζευγάρι που αγαπήθηκε από το κοινό ως η «Ρεγγίνα» και ο «Σταύρος» συνέχισαν την κοινή τους πορεία ως ζευγάρι, το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, το 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Παναγιώτα-Χρυσηίδα ενώ το 2013 έκαναν θρησκευτικό γάμο. 

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης

Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης
© NDP Photo Agency

1 Οκτωβρίου του 2022 έκλεισαν 16 χρόνια γάμου ως συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής αλλά σήμερα είναι πάνω από 18 χρόνια ζευγάρι. Ωστόσο, δεν είναι το τυπικό ζευγάρι που γνωρίστηκε πάνω στην σκηνή αλλά μέσα στο θέατρο. Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο, έκαναν σχέση έναν χρόνο μετά, ενώ παντρεύτηκαν το 2006 (της έκανε πρόταση γάμου με SMS από τη Νέα Υόρκη). «Όταν συναντηθήκαμε και ήρθε να δει μια παράσταση εγώ δεν τον ήξερα. Καθώς έπαιζα άκουσα ένα γέλιο. Είπα "αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη"» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της. Μετά τελείωσε η παράσταση βγήκαν με το θίασο για φαγητό και ακολούθησε και ο γνωστός ηθοποιός. Η συνέχεια ρομαντική... αμέσως μετά την πρώτη γνωριμία τους μιλούσαν με μηνύματα από τις 3 έως τις 7 το πρωί και στις 9 κανόνισαν ραντεβού έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.

Φάνης Μουρατίδης – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Φάνης Μουρατίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
© NDP Photo Agency

Το ταξίδι στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη τους, τους έφερε κοντά. Φτάνοντας στο νησί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη έμειναν στο ίδιο δωμάτιο …περίπου λόγω ευτράπελων. Το 2007 έγιναν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της κωμικής σειράς, μέσα σε τρεις μήνες γνωριμίας συγκατοίκησαν κι εκείνη ήταν ήδη έγκυος. «Ήταν πραγματικά υπέροχο, γιατί, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ένα βίντεο γάμου, εμείς έχουμε μια ολόκληρη σειρά» είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο ηθοποιός. Από το 11ο επεισόδιο και μετά, μάλιστα η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας ήταν  κανονική και ήταν έγκυος στον γιο τους. «Και το τέλειο ήταν ότι πρώτα τα παίζαμε και μετά τα ζούσαμε. Ήταν περίεργο, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα» πρόσθεσε. Σήμερα, μετράνε πάνω από 15 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δυο γιους 13 και 14 ετών. 

Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Ντιμιτρίεβιτς
© NDP Photo Agency

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Για την Άννα» που προβλήθηκε το 2006 και από τότε είναι μαζί. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, επισκέψεις στο Άγιον Όρος, με Σαμάνους, Ινδιάνους της Αμερικής, δασκάλους Ταϊτσί, δασκάλους γιόγκα από την πλευρά του ηθοποιού για την προετοιμασία του, έτσι ώστε όταν έρθει η σύζυγός του, στην ζωή να είναι έτοιμος να αφοσιωθεί σε αυτή. Σήμερα, ζούνε μαζί με τις δύο κόρες τους, Ζωή και Σοφία, έχοντας επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό και ζεν τρόπο ζωής κοντά στην φύση. Χωρίς να μιλάνε, κοιτάζονται στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα) και οι ψυχές τους …συνομιλούν.

Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη

Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη
© NDP Photo Agency

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση» είχε δηλώσει η ηθοποιός για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Μπέζο. Στην πορεία επιδιώξαν να συνεργάζονται με αποκορύφωμα την καθημερινή σειρά «Άκρως οικογενειακόν». Πλέον είναι μαζί εδώ και 40 χρόνια ενώ η 34χρονη κόρη τους Ηρώ, ακολουθεί την πορεία τους.

Θοδωρής Aθερίδης- Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Aθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη
© NDP Photo Agency

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της κοινής τους φίλης Βίκυς Βολιώτη αλλά συνεργάστηκε για πρώτη φορά το 2003 στη θεατρική παράσταση «Από έρωτα» όπου το σενάριο τούς ήθελε μαζί. «Με τον Θοδωρή έχουμε κάνει μαζί το “Από Έρωτα” που έχει μια ερωτική σκηνή, παρ’ όλα αυτά εκείνη την ώρα λέγαμε άντε να τελειώσει αυτό. Ίσα ίσα, αν είσαι με τον άνθρωπο που είσαι είναι σαν να δίνεις και κάτι από εσάς και δεν νιώθεις ωραία» είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο παρελθόν. Από τότε έχουν μοιραστεί αμέτρητες σκηνές και πλατό, όπως στην σειρά του Ant1 «Φίλα το βάτραχο σου» αλλά και στην κινηματογραφική διασκευή «Τέλειοι ξένοι». Σήμερα είναι περισσότερα από δέκα χρόνια μαζί παρέα και ζουν με τον αγαπημένο τους σκύλο, τον Γιάννη.. Το μυστικό της σχέσης τους; Η ελευθερία: «Να μην κρέμεσαι από τον άλλον και να μην κρέμεται και ο άλλος από σένα. Να μη νιώθεις ασφυκτικά».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice