Αλ Πατσίνο
Αλ Πατσίνο © EPA/Neil Hall
Celebrities

Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του θα γίνει ο Αλ Πατσίνο

Έγκυος στον όγδοο μήνα η 29χρονη σύντροφός του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αλ Πατσίνο: Θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του - Έγκυος στον όγδοο μήνα η 29χρονη σύντροφός του

Τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που έγινε πατέρας στα 79 του στις αρχές Μαΐου, φαίνεται ότι ζήλεψε τον Αλ Πατσίνο αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποίος στα 82 του, πρόκειται να αποκτήσει το τέταρτο παιδί του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από συνεργάτες του Πατσίνο, η 29χρονη σύντροφος του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, Νουρ Αλφαλάχ, είναι έγκυος στον όγδοο μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Ο Αλ Πατσίνο έχει ήδη τρία παιδιά, την 33χρονη Τζούλι, που απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και τα 22χρονα δίδυμα, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Τα πρώτα gossip για τη σχέση του Πατσίνο με την Αλφαλάχ είχαν κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022, όταν είχαν βγει μαζί σε ένα εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές είχαν αναφέρει στο Page Six ότι βγαίνουν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice