Η Σακίρα
Η Σακίρα © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Celebrities

Η Σακίρα επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» - Ο λόγος της επίσκεψής της στη Βαρκελώνη

Η ανάρτησή της στα Social Media

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σακίρα επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» - Ο λόγος της επίσκεψής της στη Βαρκελώνη - Η ανάρτησή της στα Social Media

Παρά το γεγονός πως η Σακίρα έχει μετακομίσει με τους γιους της, Μίλαν και Σάσα, στο Μαϊάμι, φαίνεται πως επέστρεψε έστω και για λίγο στον... τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια επέστρεψε στη Βαρκελώνη με τα δύο της παιδιά, μόλις δύο μήνες μετά τη μετακόμισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η... αιφνιδιαστική επιστροφή της στην πόλη έχει συγκεκριμένη αιτία. Κι αυτή είναι να παραδώσει τους γιους της, στον πατέρα τους αυτοπροσώπως, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Βέβαια, κανείς δεν περίμενε πως οι δύο τους θα συναντηθούν στο paddock της πίστας της Βαρκελώνης, όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το ισπανικό GP της F1.

Και οι δύο ήταν καλεσμένοι της διοργανώτριας αρχής στη λίστα των VIP καλεσμένων που παρακολουθούσαν τον αγώνα της Κυριακής.

Όλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, περίμεναν μία συνάντηση των δύο αστέρων, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο Μοντμέλο, ή τουλάχιστον όχι δημοσίως, αφού κανένας φωτογράφος δεν τον αποθανάτισε με τον φακό του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice