Γιάννης Αντετοκούνμπο
O Γιάννης Αντετοκούνμπο το 2021 με τον γιο του (NBA Finals - Game Six) © Justin Casterline/Getty Images
Celebrities

10 παιδιά που μοιάζουν με τους Έλληνες πατεράδες τους

Από τον Αντετοκούνμπο μέχρι τον Πετρούνια, τον Ρουβά και τον Πλούταρχο όλοι δημιούργησαν παιδιά κατ εικόνα και καθ΄ομοίωση

Ημέρα του Πατέρα: 10 παιδιά που είναι όμοια με τους διάσημους Έλληνες πατεράδες τους 

«Σε ποιον μοιάζει το παιδί;», «Τίνος μοιάζει το παιδί;» η ερώτηση αυτή είναι πάντα η πρώτη που τίθεται με τον ερχομό ενός νέου μωρού στο σπίτι. Είτε είσαι διάσημος είτε όχι θα σου την κάνουν την ερώτηση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα μωρά παίρνουν το 50% του DNA τους από τη μητέρα και το 50% από τον πατέρα. Εδώ όμως οι πατεράδες έχουν την τιμητική τους. Η λαϊκή ρήση «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», είναι γνωστή και στις παρακάτω περιπτώσεις αποδεικνύεται αληθινή. Ο Will Smith και ο Jaden Smith μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ο Jay Z και η Blue Ivy είναι ίδιοι, ο Ντέιβιντ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δεν ξεχωρίζουν, ο Ράφερτι Λο είναι το mini me του Τζουντ, ο Άρνολντ και ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ όσα περνούν τα χρόνια γίνονται ακόμη πιο φτυστοί. Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα στις 18 Ιουνίου 2023, ψάξαμε και βρήκαμε παιδιά που είναι όμοια με τους διάσημους Έλληνες πατεράδες τους. «Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες»!

10 παιδιά που είναι όμοια με τους διάσημους Έλληνες πατεράδες τους

Διονύσης Σχοινάς- Δημήτρης Σχοινάς

Διονύσης Σχοινάς- Δημήτρης Σχοινάς
© NDP Photo Agency/ Νίκος Δρούκας

«Είμαι τυχερός γιατί έχω αυτά τα δύο άτομα στο σπίτι, το κοριτσάκι μου αυτό το τρελό και το αγοράκι μου που είναι σαν τη μάνα του» έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο παρελθόν ο Διονύσης Σχοινάς. Ωστόσο, ο γιος του αν και στον χαρακτήρα θυμίζει πολύ την Καίτη Γαρμπή όπως λένε, εξωτερικά είναι ίδιος με τον γνωστό τραγουδιστή. Τον γιο του τον αντιμετώπιζε πάντα σαν αδερφό του. Έχασε τον αδερφό του σε νεαρή ηλικία και πήρε γρήγορα τη θέση του ο μικρός. «Δεν μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε κακό. Δεν ζήτησα ποτέ τον σεβασμό του. Με σέβεται, επειδή είμαι ο κολλητός του» έχει πει. Ο νεαρός γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, σήμερα ακολουθεί τα βήματα των γονιών του και θα τον ακούσεις να πειραματίζεται σε μουσικές σκηνές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο- Liam Αντετοκούνμπο

Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τον Liam, τον μεγάλο του γιο(καλά προφανώς ούτε και χωρίς τον μικρό). Ως μπαμπάς, ο «Greek Freak» είναι δοτικός,  τρυφερός και θα τον δεις συχνά μέσα από τα social του να παίζει με τα παιδιά του και να τα έχει κοντά του στους αγώνες του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παρελθόν ανέβασε φωτογραφία του γιου του Liam στο Ιnstagram με τη λεζάντα «Με ρωτάνε τι κάνω και για ποιον το κάνω», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως ό,τι κάνει στη ζωή του το κάνει για αυτόν. Ο Liam που του μοιάζει φανερά έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις μπάλες του μπάσκετ. Για να δούμε!

Σάκης Ρουβάς- Αναστασία Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά τα ονόματα των οποίων αρχίζουν όλα από "άλφα" (Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας) όπως και των γονιών εξάλλου, Αναστάσης (Σάκης) και Αικατερίνη (Κάτια) . Η 14χρονη Αναστασία ωστόσο, που λατρεύει το Τik Tok και έχει πάνω από 13.7K ακολούθους είναι αυτή που μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο τραγουδιστή.

Γιάννης Νικοπολίδης- Αντώνης Νικοπολίδης

Γιάννης Νικοπολίδης- Αντώνης Νικοπολίδης
© NDP Photo Agency

Ο πρωτότοκος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη και της Βάσως Στασινούτη που ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, στη θέση του τερματοφύλακα όπως και ο πατέρας του, μοιάζει απίστευτα στον ...μπαμπά τουΟ Γιάννης Νικοπολίδης έχει πει μάλιστα σε συνέντευξη του για το βάρος που κουβαλάει το επίθετο του: «Έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του. Για μένα είναι κάτι που το αντιμετωπίζω καθημερινά οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει διαφορά, το έχω συνηθίσει».

Γιάννης Λάτσιος- Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ίδιος ο πατέρας του Γιάννης Λάτσιος. Η μητέρα του Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει άλλωστε και εκείνη στο παρελθόν για την ομοιότητα τους: «Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης, βλέπω το σουλούπι του Γιάννη"»Ένα δίκαιο το έχει αλλά μοιάζει Ελένη πολύ, παραδέξου το.

Γιάννης Πλούταρχος-Γιώργος Κακοσαίος

Γιάννης Πλούταρχος-Γιώργος Κακοσαίος
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

O Γιάννης Πλούταρχος ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο αλλά και την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου. Ωστόσο, ο Γιώργος Κακοσαίος είναι αυτός που έχει κληρονομήσει και την εμφάνιση του πατέρα του και το ταλέντο του στη μουσική. Η ομοιότητα στις φωνές τους μάλιστα είναι εκπληκτική. «Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα όμως, παλεύω όπως όλοι σε αυτό τον χώρο. Φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει» έχει δηλώσει σε συνέντευξη του. 

Γιάννης Βούρος- Αλέξης Βούρος

Γιάννης Βούρος- Αλέξης Βούρος
© NDP Photo Agency

O πρώην ηθοποιός και δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μοιάζει αρκετά με τον μικρότερο γιο του Αλέξη που ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο.

Στέλιος Κρητικός-Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός-Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Πατέρας και γιος συμμετείχαν στο reality του Star «Globetroters». Ο Στέλιος Κρητικός είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον γιου του «Από άποψη χαρακτήρα, νομίζω πως κανείς δεν μοιάζει σε μένα. Ο Μιχαήλ Άγγελος αντιμετωπίζει τα πράγματα πιο χαλαρά, είναι πιο cool». Αντιθέτως, εξωτερικά αντιλαμβάνεται κανείς με την μια ότι του μοιάζει. 

Xρήστος Σπανός-Μαρίνα Σπανού

Οι περισσότεροι τους περνούν για αδέρφια αλλά πρόκειται για πατέρα και κόρη. «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μαρίνα Σπανού σε συνέντευξη της. Με τον ηθοποιό να προσθέτει για τη σχέση με την κόρη του «Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω». 

Λευτέρης Πετρούνιας-Σοφία Πετρούνια

Η προπόνηση γι αυτούς είναι οικογενειακή υπόθεση και διασκεδαστική. Ο Λευτέρης Πετρούνιας όπως μπορούμε να δούμε και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις του με τις κόρες του μοιάζει περισσότερο με την ...μεγάλη Σοφία. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice