Η Κάιλι Μινόγκ
© EPA/TOLGA AKMEN
Celebrities

Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για το ενδεχόμενο μιας νέας περιοδείας και τη... Μadonna

Τι είπε για ενδεχόμενη συνεργασία τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για το ενδεχόμενο μιας νέας περιοδείας και τη... Μadonna - Τι είπε για ενδεχόμενη συνεργασία τους

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Κάιλι Μινόγκ ενώ βρισκόταν στο ετήσιο φεστιβάλ KTUphoria στη Νέα Υόρκη άφησε να εννοηθεί το ξεκίνημα μιας νέας περιοδείας στις ΗΠΑ ενώ μίλησε και για μια πιθανή συνεργασία με τη Madonna.

Σημειώνεται ότι η σταρ ήταν επικεφαλής της ετήσιας καλοκαιρινής συναυλίας του iHeartMedia μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως οι Daya, Deborah Cox Και Ally Brooke. Οπως αναφέρει η Daily Mail τo νέο της τραγούδι «Padam Padam» έχει ήδη φτάσει στο Νο.9 του UK Singles Chart.

«Είναι απίστευτο να είμαι στα πενήντα μου και να συμβαίνει αυτό», τόνισε η Κάιλι Μινόγκ στο 103,5 KTU. «Και το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για τη νέα γενιά».

Στο ενδεχόμενο μίας νέας περιοδείας η τραγουδίστρια είπε: «Θα το ήθελα πολύ. Και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ορίστε το είπα. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συμβεί αυτό».

Oταν ρωτήθηκε για το αν θα ήταν ανοιχτή να συνεργαστεί με μια άλλη βασίλισσα της ποπ, τη Madonna η Μινόγκ απάντησε θετικά. «Θα το έκανα. Φυσικά και θα το έκανα!» αποκαλύπτοντας ότι τη ρωτάνε συχνά γι' αυτό. «Θα ξεκινήσει περιοδεία. Δεν έχω το αριθμό της Madonna, αλλά αν ήμουν στην πόλη και εκείνη ήταν, θα ήταν καταπληκτικό. Το κτίριο πιθανόν να γκρεμιζόταν. Θα έπρεπε να στείλουμε προειδοποιήσεις!».

Η σταρ πρόσθεσε επίσης ότι ήταν «16 χρονών όταν χόρευα στην κρεβατοκάμαρά μου με τη Madonna! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την περιοδεία της».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice