Η Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί του MET Gala 2022.
Η Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί του MET Gala 2022. © EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

«Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα» - Η Κένταλ Τζένερ «απαρνείται» τη δημοσιότητα της

«Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Κένταλ Τζένερ «απαρνείται» τη δημοσιότητα της - Οι δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε και θα συζητηθούν

Η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε με δηλώσεις που θα συζητηθούν, αναφέροντας πως «δεν νιώθει ότι έχει θέση στην οικογένειά της». Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στο WSJ τόνισε ότι «γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα».

Ειδικότερα, η Κένταλ Τζένερ εξήγησε ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα πως δεν είχα καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά μου. Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω».

Να θυμίσουμε πως όταν έκανε πρεμιέρα το πρώτο ριάλιτι της οικογένειάς της, με τίτλο «Keeping Up with the Kardashians» η Κένταλ ήταν μόλις 11 ετών. Πράγμα που σήμαινε πως από πολύ μικρή ηλικία έγινε διάσημη, κάτι που όμως δεν επέλεξε, όπως εξηγεί. Τονίζει, δε, πως η αδερφή της, Κιμ ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο. Εκείνη, όμως, υποστηρίζει πως χρειάστηκαν 20 χρόνια για την ίδια να συνηθίσει να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να είμαι εντάξει. Υποθέτω ότι τώρα το έχω συνηθίσει. Είμαι μια χαρά πλέον. Απλά, υποθέτω πως έχω πέσει κι εγώ κάτω από την ομπρέλα των αδερφών Καρντάσιαν. Είναι λίγο παράξενο, γιατί εγώ είμαι ακριβώς όπως ο πατέρας μου, με πολλούς τρόπους. Είμαι μια Τζένερ, κατά τη γνώμη μου», είπε κλείνοντας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice