Η Δώρα Χρυσικού
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Celebrities

«Η νέα ζωή που κέρδισα»: Το μήνυμα της Δώρας Χρυσικού μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Ανέβασε μια φωτογραφία με τα υπέροχα, σγουρά μαλλιά της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Δώρα Χρυσικού: Βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο - «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά στη "Γη της Ελιάς"»

Ένα συγκινητικό και άκρως ελπιδοφόρο post έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει στη «Γη της ελιάς», είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο του 2021 τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Πριν λίγες ώρες, η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε ότι κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τα φυσικά της, σγουρά μαλλιά, σημειώνοντας ότι πλέον δεν θα παίζει στη σειρά με περούκα.

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα».

«Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν. Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Δώρα Χρυσικού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice