Μισέλ Γιο - Γκουέν Στέφανι: Αποκτούν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ - Τα ονόματα των καλλιτεχνών που τιμηθούν το 2024.
Aστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας αποκτούν την επόμενη χρονιά Γκουέν Στέφανι – Μισέλ Γιο © ΕPA
Celebrities

H Μισέλ Γιο και η Γκουέν Στέφανι θα αποκτήσουν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών που τιμηθούν το 2024

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μισέλ Γιο - Γκουέν Στέφανι: Αποκτούν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ - Τα ονόματα των καλλιτεχνών που τιμηθούν το 2024.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μισέλ Γιο, ο πρωταγωνιστής του «Star Trek» Κρις Πάιν και η τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι θα αποκτήσουν αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ την επόμενη χρονιά.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που τιμηθούν το 2024 ανακοινώθηκαν χθες από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ.

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο αείμνηστος πρωταγωνιστής του φιλμ «Black Panther», θα τιμηθεί μετά θάνατον στην κατηγορία των κινηματογραφικών ταινιών.

Οι Μισέλ Γιο και Κρις Πάιν θα τιμηθούν επίσης στην ίδια κατηγορία μαζί με τις ηθοποιούς Γκαλ Γκαντότ, Κριστίνα Ρίτσι και Μάγκι Τζίλενχαλ.

Η αγγλική ροκ μπάντα Def Leppard θα αποκτήσει αστέρι στην κατηγορία της μουσικής, όπως και η Γκουέν Στέφανι, καθώς επίσης και ο βετεράνος καλλιτέχνης της hip-hop μουσικής, Dr. Dre.

Ο τραγουδιστής της σόουλ, Ότις Ρέντινγκ θα λάβει αστέρι μετά θάνατον στην κατηγορία των ζωντανών συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων, στην οποία θα τιμηθεί επίσης η πρωταγωνίστρια της σειράς Rock 30, Τζένι Κρακόβσκι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice