Matt Demon
© Mykonos Live TV
Celebrities

Ο Matt Damon κάνει διακοπές στη Μύκονο με τους Chris και Liam Hemsworth

Πλάνα από τη βίλα που τους φιλοξενεί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Matt Damon: Διακοπές στη Μύκονο με τους Chris και Liam Hemsworth - Πλάνα από τη βίλα στο «νησί των ανέμων»

Ο Matt Damon και η σύζυγός του Luciana Barroso βρίσκονται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους τους φίλους, μεταξύ των οποίων οι Chris και Liam Hemswort.

Οι διάσημοι ηθοποιοί είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες. Το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017. Σε συνέντευξη που έδωσε το 2020 στο GQ, ο Chris Hemsworth μίλησε για τη φιλία του με τον Matt Damon. «Γίναμε φίλοι περίπου την εποχή που άρχισα να δουλεύω. Πραγματικά ωφελήθηκα παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον εαυτό του», είπε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το ταξίδι του Matt Demon έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του «Oppenheimer», η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctpv5qgpx829)

Matt Damon: Τα πλάνα από τη βίλα στη Μύκονο

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε τον 52χρονο Matt Damon και τη 46χρονη αγαπημένη του σε χαλαρές στιγμές σε βίλα του νησιού που έχει νοικιάσει. Ο Matt και η Luciana, γνωρίστηκαν το 2003 ενώ εκείνη δούλευε σε μπαρ στο Μαϊάμι και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 2005. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice